Χριστούγεννα με τους Χαΐνηδες στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 08:06 Χριστούγεννα με τους Χαΐνηδες στη «Χώρα»

Το βράδυ των Χριστουγέννων, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, στον Τόπο Τεχνών Χώρα, στα Λελέικα Υπάτης.

Και φέτος τις γιορτές, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης σας περιμένουμε με πολλές εκδηλώσεις για όλες και όλους! Συναυλίες, μουσικές παραστάσεις, κουκλοθέατρα, εκδηλώσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες που θα δώσουν σε μικρούς και μεγάλους ακόμα περισσότερους λόγους να ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα!

Το βράδυ των Χριστουγέννων Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023, οι Χαΐνηδες έρχονται στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” για μια μοναδική συναυλία!

Μια κολεκτίβα αληθινής τέχνης για πάνω από τρεις δεκαετίες. Μια διαδρομή αψεγάδιαστου ήθους και απόλυτης συνέπειας. Μια συλλογικότητα που τολμά να πεθαίνει και να ανασταίνεται. Μια ομάδα που εξελίσσεται διαρκώς, ρισκάρει και πειραματίζεται. Μια ανεξάρτητη φωνή, που δε φοβάται να μιλήσει όταν όλοι οι άλλοι σιωπούν. Μια (άνευ προηγουμένου στα ελληνικά χρονικά) πολυσχιδής παρουσία: συναυλίες, πανηγύρια, θεατρικές-χορευτικές παραστάσεις, δίσκοι, βιβλία, κόμικς, αρθρογραφία.

Παίζουν και τραγουδούν:

Δημήτρης Αποστολάκης, Μιχάλης Γαλάνης, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, Peter Jaques, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Νικόπουλος και Αγγελική Σύρκου.

Ηχοληψία: Βασίλης Λαμπρόπουλος

Οργάνωση Παραγωγής: Cricos

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 13 €

Ταμείο: 15 €

Προπώληση / κρατήσεις θέσεων: 22310 51075

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr

Info:
Χριστούγεννα με τους Χαΐνηδες
Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης 22.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση