Λαμία: Ένα νέο - παλιό κατάστημα που τα έχει όλα!!!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 08:56 Λαμία: Ένα νέο - παλιό κατάστημα που τα έχει όλα!!!

Είναι παλιό γιατί μετράει 22 χρόνια ζωής στον πεζόδρομο της Καλύβα Μπακογιάννη στη Λαμία.

Είναι όμως και νέο γιατί το κατάστημα μεταφέρθηκε σε έναν μεγαλύτερο και υπέροχο χώρο στην οδό Κολοκοτρώνη για την δίκη σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Στο κατάστημα «Καραδήμας» η  ποιότητα παραμένει η ίδια. Τα μοναδικά του προϊόντα ακόμα περισσότερα.

Τα καλύτερα ντόπια και επιλεγμένα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μετρώντας ήδη 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, το κατάστημα με όλους τους διατροφικούς θησαυρούς που χρειάζεται κάθε ελληνική κουζίνα, βρίσκεται πλέον σε νέο χώρο.

Το πιο ποιοτικό κατάστημα εγχώριων προϊόντων, το κατάστημα «Καραδήμας», τώρα σε νέα διεύθυνση στην οδό Κολοκοτρώνη 25 στο κέντρο της Λαμίας.

Στο κατάστημα «Καραδήμας» θα βρεις οτιδήποτε χρειάζεσαι για την κουζίνα σου και όχι μόνο, στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς.

Όσπρια ελληνικά από την ευρύτερη περιοχή αλλά και τα γνωστά σε όλους Καστοριάς - Πρεσπών, συνοδευόμενα με το αποδεικτικό προέλευσή τους. Θα βρείτε επίσης και ρύζια από τη δικιά μας Ανθήλη.

Στο κατάστημα «Καραδήμας» θα βρεις τον καλύτερο φρεσκοκομμένο καφέ τη αγοράς. Έχει πλούσια γεύση και άρωμα, καθώς και υπέροχο χαρμάνι που τον κάνει πραγματικά απολαυστικό.

Υπάρχει ακόμη μεγάλη ποικιλία φρεσκοψημμένων ελληνικών ξηρών καρπών, όπως καρύδι και αμύγδαλο ελληνικής προέλευσης. Καθώς και αποξηραμένα φρούτα, ελληνικά και τροπικά σε πολύ μεγάλη ποικιλία!

Κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το μεσημεριανό σας τραπέζι είναι το ψωμί.

Στο κατάστημα «Καραδήμας» θα βρείτε το πιο γευστικό ψωμί, ζεστό και φρέσκο κάθε μέρα, ζυμωτό με προζύμι και ψημένο στα ξύλα.

Μην παραλείψεις να απολαύσεις τον μοναδικό χειροποίητο χαλβά Δραπετσώνας, σε πολλές γεύσεις, όπως και το υπέροχο μέλι σε 15 διαφορετικά είδη για όλα τα γούστα.

Στο κατάστημα «Καραδήμας» μπορείς να βρεις μπαχαρικά και βότανα, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Για τους λάτρεις του κρασιού, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κρασιά του τόπου μας αλλά και από όλη την Ελλάδα, καθώς και τσίπουρο, ρακί,ούζο, κονιάκ, λικέρ.

Ενώ για τους μερακλήδες υπάρχει ποικιλία αλίπαστων όπως βακαλάος, τσίρος, ρέγγες, αντζούγιες και τουρσί.

Όλος ο ελληνικός θησαυρός, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μοναδικά εγχώρια προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα, έρχονται πιο κοντά σας στο κατάστημα «Καραδήμας».

Αν αναζητάς και εσύ ποιοτικά ντόπια προϊόντα, επισκέψου το κατάστημα «Καραδήμας» και θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι!!!

Εγχώρια Προϊόντα «Καραδήμας»
Κολοκοτρώνη 25, Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 37689
Facebook: Καραδήμας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση