Λαμία: Ανακύκλωσε τώρα τη laptop συσκευή σου και βγες κερδισμένος. Μάθε περισσότερα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 07:30 Λαμία: Ανακύκλωσε τώρα τη laptop συσκευή σου και βγες κερδισμένος. Μάθε περισσότερα!

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση για το περιβάλλον, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Τώρα ανακυκλώνοντας τις συσκευές σου βγαίνεις κερδισμένος!

Με το πρόγραμμα απόσυρσης φορητών Laptop στην εταιρεία «Μεντζενιώτης», μπορείς να κερδίσεις έως και 30€!

Η εταιρεία «Μεντζενιώτης» μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε μετρητά ή σας προσφέρει έκπτωση αν θέλετε να τον αντικαταστήσετε.

Οι τεχνικοί υπολογιστών της εταιρείας «Μεντζενιώτης», αναλαμβάνουν να εκτιμήσουν την παλαιότητα ή τη βλάβη του υπολογιστή σας και εφόσον τα ανταλλακτικά του τους ενδιαφέρουν, σας αποζημιώνουν με μετρητά.

Μπορείτε να κερδίσετε έως 30€ σε μετρητά ή έκπτωση σε αγορά ανακατασκευασμένου υπολογιστή, πάντα με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Επωφεληθείτε τώρα από το πρόγραμμα απόσυρσης του Laptop σας και βγείτε κερδισμένοι βοηθώντας το περιβάλλον!

Η εταιρεία «Μεντζενιώτης», με πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας στο χώρο της μίσθωσης και πώλησης Φωτοαντιγραφικών Μηχανημάτων και Μηχανογραφικού Εξοπλισμο στη Λαμία, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη εταιρεία για να εμπιστευθείτε για τον εξοπλισμό του χώρου εργασίας σας, και όχι μόνο, με τα απαραίτητα μηχανήματα.

Σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον εξοπλισμό που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας, με το κυμαινόμενο πρόγραμμα μίσθωσης μακράς ή βραχείας διάρκειας που διαθέτει αποκλειστικά σε Πανελλαδικό επίπεδο. Εξυπηρετεί σχολεία, δημόσιους φορείς, συνέδρια, βιομηχανίες, εργοστάσια, και όλη τη γκάμα μικρών αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων.

Επιλέγοντας τη μίσθωση του μηχανήματος που χρειάζεστε, δεν έχετε καμία άλλη χρέωση σχετικά με το μηχάνημα. Τη συντήρηση, τα μελάνια και όλα τα έξοδά του, τα αναλαμβάνει η εταιρεία «Μεντζενιώτης»!

Τι είναι η μακροχρόνια μίσθωση;

Η μακροχρόνια μίσθωση ενός μηχανήματος είναι ένας τρόπος που σας αποδεσμεύει από το άγχος της απόσβεσης και σας βοηθά να ρίξετε βαρύτητα σε άλλους τομείς ανάπτυξης της επιχείρησης. Με την ευελιξία των τακτικών αποπληρωμών που είναι ανάλογες με την παραγωγή σας, σας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε την ταμειακή σας ροή σε χρονική περίοδο που εσείς επιλέξετε.

Ποια είναι τα οφέλη της μακροχρόνιας μίσθωσης;

  1. Απευθείας μίσθωση από τη Mentzeniotis.co χωρίς τη διαμεσολάβηση τραπεζών.
  2. Χρήση του κεφαλαίου σας σε άλλους τομείς ανάπτυξης
  3. Φορολογική ελάφρυνση της επιχείρησης σας, αφού η μίσθωση εκπίπτει από το φορολογητέο σας εισόδημα.
  4. Διαρκής αναβάθμιση του εξοπλισμού κατά το χρόνο μίσθωσης και εξασφάλιση συμβατότητας με τελευταίας τεχνολογίας .
  5. Μετά το πέρας 5 ετών της μίσθωσης του αρχικού μηχανήματος, το μηχάνημα περνάει στην κυριότητά σας
  6. Σταθερή χρέωση η οποία περιλαμβάνει όλα τα αναλώσιμα (εκτός χαρτιού) που κρίνονται απαραίτητα για την καλή λειτουργία του μηχανήματος.
  7. Εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας του μηχανήματος, με δωρεάν συντήρηση, ανταλλακτικά και αντικατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

Τι είναι η βραχεία μίσθωση;

Σε περιόδους αιχμής που η επιχείρησή σας έχει ανάγκη από παραγωγή εγγράφων, η Mentzeniotis.co σας προμηθεύει μηχανήματα με το πρόγραμμα της βραχείας μίσθωσης. Το πρόγραμμα αφορά επιχειρήσεις που διοργανώνουν συνέδρια, εκθέσεις, έχουν ανάγκη από εκτυπώσεις φορολογικών δηλώσεων, κτλ. Το πρόγραμμα βραχείας μίσθωσης έχει διάρκεια από λίγες μέρες έως και ένα χρόνο.

Ποια είναι τα οφέλη της βραχείας μίσθωσης;

  1. Η μίσθωση διαθέτει μια ευρεία γκάμα ανάλογα με τις ανάγκες που σας προκύπτουν κάθε στιγμή. Αν για παράδειγμα χρειάζεστε μόνο φωτοτυπικό ή πολυμηχάνημα, αυτό προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης σας ή των δραστηριοτήτων σας.
  2. Διάθεση αναλώσιμων καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, δωρεάν.
  3. Μεταφορά και εγκατάσταση στο χώρο σας.
  4. Ευελιξία σε θέματα τεχνικής υποστήριξης.

Η εταιρεία «Μεντζενιώτης» με διαρκώς αναβαθμισμένη τεχνογνωσία και συνεχή μετεκπαίδευση των τεχνικών της, πετυχαίνει την άμεση εξυπηρέτησή σας. Συνεργάζεται με τις κορυφαίες μάρκες εκτυπωτών, plotter και fax της αγoράς, ώστε να σας εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας.

Αποκτήστε τώρα τον απαραίτητο για εσάς εξοπλισμό με την εγγύηση και την αξιοπιστία της εταιρείας «Μεντζενιώτης»!!!

«Mentzeniotis CO»
Μηχανήματα Γραφείου
Παπαποστόλου 2 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 400681 & 6940405320
Site: mentzeniotis.gr

Facebook: Mentzeniotis co
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση