To Bar της Λαμίας που βραβεύτηκε στα "Αθηνόραμα Bar Awards 2019"!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 13:00 To Bar της Λαμίας που βραβεύτηκε στα "Αθηνόραμα Bar Awards 2019"!

Το «Dégagé» είναι ένα από τα 59 μπαρ σε όλη τη χώρα που βραβεύτηκαν στα "Αθηνόραμα Bar Awards 2019".

To μπαρ της Πλατείας Ελευθερίας στη Λαμία είναι ένας χώρος που σίγουρα ανεβάζει τα στάνταρ της πόλης. Ο μοντέρνος πολυτελής χώρος, με εντυπωσιακά "αρ ντεκό" στοιχεία και μια τεράστια φιδωτή λουστραρισμένη μπάρα, σίγουρα ξαφνιάζει τον επισκέπτη, όπως και οι προθήκες με τα μπουκάλια που αγγίζουν το ταβάνι.

Το πιο σημαντικό, όμως, εδώ είναι τα φινετσάτα cocktails που ετοιμάζει μεθοδικά το team των bar tenders με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γιοβάνη και έφεραν το «Dégagé» για πρώτη φορά στα Αθηνόραμα Bar Awards.

Η φετινή λίστα είναι εμπνευσμένη από cocktails, που άφησαν ιστορία. Classic twists, παραλλαγές σε εμβληματικά cocktails, αλλά και τα signatures είναι μελετημένα και ολοκληρωμένα. Όπως το ανάλαφρο και μπαχαρένιο Malabar, με εξωτικά μπαχαρικά και tonic με άνθη κερασιάς, ένα πρωτότυπο απεριτίφ ή το Alchemist, που συνδυάζει τις νότες καπνού του malt ουίσκι με sherry και χυμό κόκκινων μήλων.

H πρόταση περιλαμβάνει πλήρη κατάλογο φαγητού, που προσφέρει επιλογές είτε για να συνοδέψεις ένα κοκτέιλ είτε για ένα πλήρες γεύμα με κάποιο από τα αρκετά κρασιά της λίστας.

Ακολουθήστε το «Dégagé» στο Facebook και το Instagram

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση