Ράχες: Βόλτες και διακοπές με σκάφος για σένα και την παρέα σου!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 08:06 Ράχες: Βόλτες και διακοπές με σκάφος για σένα και την παρέα σου!

Απέραντο γαλάζιο για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να βγεις από την καθημερινότητά σου και να απολαύσεις τη βόλτα σου στο απέραντο γαλάζιο του Μαλιακού και του Βόρειου Ευβοϊκού, κολυμπώντας σε υπέροχες παραλίες στις «Σεϋχέλες της Ελλάδας», Λιχαδονήσια και Εύβοια.

Μπορείς επίσης μαζί με την παρέα σου να ναυλώσεις σκάφος αναψυχής για μια ή και περισσότερες ημέρες και να ζήσεις τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες καλοκαιρινές διακοπές της ζωής σου!

Ανακαλύψτε και χαρείτε τις Σποράδες και άλλα πανέμορφα ελληνικά νησιά με έναν διαφορετικό τρόπο. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία ταξιδεύοντας με σκάφος αναψυχής.

Οργανώστε ξεκούραστες και αξέχαστες διακοπές συνδυάζοντας την περιπέτεια με την πολυτέλεια ενός σύγχρονου σκάφους αναψυχής.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, στο 6977408402 (Κώστας Νασόπουλος)

Ο ευκολότερος και πιο προσιτός τρόπος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι φέτος ξεκινάει από τις Ράχες... Ανακαλύψτε τον!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση