Λαμία: Παραγγέλνεις online το φαγητό ή τον καφέ σου; Δες αν κέρδισες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 08:00 Λαμία: Παραγγέλνεις online το φαγητό ή τον καφέ σου; Δες αν κέρδισες!
Αν παράγγειλες online delivery τον τελευταίο μήνα, τότε μπορεί να είσαι ένας από τους τυχερούς... 
 
Το YouDelivery είναι η πλατφόρμα Online Delivery της Λαμίας που κάθε μήνα μοιράζει δωρεάν κουπόνια delivery σε όσους επιλέγουν να τη χρησιμοποιούν. 
 
Κάθε μήνα αναδεικνύονται, χωρίς κλήρωση, πέντε νικητές που κερδίζουν κουπόνια δωρεάν Delivery. Πρόκειται για τους πέντε πρώτους σε πόντους μήνα,  και όπως μπορείτε να δείτε στo blog του YouDelivery... δεν είναι λίγοι αυτοί που "έχουν πιάσει το νόημα"! Καταφέρνοντας ξανά και ξανά να σκαρφαλώνουν στις πρώτες θέσεις της μηνιαίας λίστας πόντων (η λίστα διατίθεται Live στο YouDelivery).
 
Ταυτόχρονα, άλλοι δύο τυχεροί νικητές προκύπτουν από κλήρωση κάθε μήνα, κερδίζοντας επιπλέον κουπόνια.
 
Δείτε τα ονόματα των νικητών αυτού του μήνα και το βίντεο της κλήρωσης για την ανάδειξη των δυο επιπλέον ονομάτων.
 
 
 
Μπορείς να παραγγείλεις από το κινητό σου κατεβάζοντας τις εφαρμογές για Android ή  iOS, ή από τον υπολογιστή σου στο www.youdelivery.gr και να διεκδικήσεις και εσύ δωρεάν κουπόνια delivery με κάθε παραγγελία σου.
 
 
Μάθε περισσότερα για το σύστημα επιβράβευσης, ή δες τα συνεργαζόμενα καταστήματα στη Λαμία.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση