Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα τριήμερο στο βραβευμένο «Anerada Inn» στην Ευρυτανία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 13:40 Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα τριήμερο στο βραβευμένο «Anerada Inn» στην Ευρυτανία!

Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του LR και σας λέμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με πολλούς διαγωνισμούς και όμορφα δώρα !!!

Κέρδισε τώρα δύο διανυκτερεύσεις στο Μεγάλο Χωριό

Το LamiaReport και το πιο ρομαντικό «Boutique Hotel» της Ελλάδας, το «Anerada Inn Boutique Hotel», σας κάνουν δώρο ένα υπέροχο τριήμερο στο πανέμορφο Μεγάλο Χωριό στην Ευρυτανία.

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες.

 

 

Γνωρίστε το πιο ρομαντικό «Boutique Hotel» της Ελλάδας, το «Anerada Inn Boutique Hotel», σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας μας, το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

Το «Anerada Inn», με 26 χρόνια λειτουργίας, είναι το πιο όμορφο Boutique Hotel, που έχετε ονειρευτεί.

Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και έχει πολλές διακρίσεις.

Το 2018 στα Tourism Awards βραβεύθηκε με το Gold βραβείο στην κατηγορία "Boutique Hotel" και φέτος, πριν από λίγες ημέρες, κέρδισε το πρώτο βραβείο στην Ελλάδα στα Romantic Hotel.

Tο παραμυθένιο ξενοδοχείο δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στην "Ελβετία" της Ελλάδας, συνθέτοντας το πιο ονειρικό σκηνικό για τις διακοπές σας.

Φωλιασμένο ανάμεσα σε καρυδιές και καστανιές, στους πρόποδες της Καλιακούδας, το «Anerada Inn Boutique Hotel» αποτελείται από 5 κουκλίστικα δωμάτια και ένα ονειρικό σπίτι στον κήπο.

Τόσο οι εξωτερικοί, όσο και οι εσωτερικοί χώροι του «Anerada Inn Boutique Hotel», πραγματικά θα σας μαγέψουν.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και απολαύστε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, γεμάτο ρομαντισμό και χαλάρωση.

Και μην ξεχνάτε... να ακολουθήσετε το LamiaReport  στο Instagram για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς!

Μάθε περισσότερα για το «Anerada Inn Boutique Hotel» στο www.anerada.com.gr και στο Facebook: Anerada INN Boutique Ξενώνας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση