Λαμία: Και όμως...μπορείτε να αναπτύξετε την ευφυία και τις δεξιότητες των παδιών σας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 07:30 Λαμία: Και όμως...μπορείτε να αναπτύξετε την ευφυία και τις δεξιότητες των παδιών σας!

Έχουμε τη χαρά να εφαρμόζουμε πλέον και στη Λαμία ένα ιδιαιτέρως καινοτόμο και παγκόσμιο πρόγραμμα ανάπτυξης ευφυίας και δεξιοτήτων για παιδιά, το Brainobrain. Πρόκειται για ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα, βραβευμένο με δυο Guinness World Records και υλοποιείται σε πάνω από 41 χώρες ενώ ήδη το παρακολουθούν πάνω από 2.000.000 παιδιά.

Το Brainobrain απευθύνεται σε παιδιά 5 έως 15 ετών και βασικός του στόχος είναι η ενεργοποίηση και ταυτόχρονη λειτουργία τόσο του αριστερού όσο και του δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου.

Πως συμβαίνει αυτό;

Το Brainobrain συνδυάζει δυο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές μεθόδους τον Άβακα και το Νευρογλωσσικό προγραμματισμό. Βασικά εργαλεία λοιπόν για την επίτευξη της ανάπτυξης και ταυτόχρονης λειτουργίας του εγκεφάλου είναι η τεχνική του άβακα (νοερή αριθμητική) και ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP) τα οποία διδάσκονται μέσα από καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους και σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις συμβαδίζοντας με το εκάστοτε ηλικιακό γκρουπ. Αναπόσπαστο κομμάτι του Brainobrain είναι τόσο η κιναισθητική μέθοδος VAK, η διαδραστικότητα και η βιωματική προσέγγιση της γνώσης.

Εγγύηση του προγράμματος είναι τα αποτελέσματα που οι ίδιοι οι γονείς διαπιστώνουν στα παιδιά μετά τον δεύτερο με τρίτο μήνα παρακολούθησης. Κάποια από τα οφέλη που αποκομίζουν οι μαθητές του Brainobrain είναι:

  • Φωτογραφική μνήμη
  • Ταχύτητα πράξεων
  • Επίλυση προβλημάτων
  • Όξυνση σκέψης
  • Συγκράτηση πληροφοριών και ενίσχυση μνήμης
  • Πληθώρα πράξεων ταυτόχρονα
  • Θετική σκέψη
  • Δημιουργικότητα και φαντασία
  • Θετική στάση ζωής
  • Κατανόηση αξιών και προτύπων
  • Ικανότητα λήψης αποφάσεων και ηγετικές ικανότητες

Και φυσικά ενισχύεται συνολικά η σχολική επίδοση και ακαδημαϊκή πορεία των μαθητών!

Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο στην οδό Σατωβριάνδου 31 στο ισόγειο από την Δέσποινα Μυλωνά, Brainobrain instructor, Preschool educator MSc και ιδιοκτήτρια του κέντρου.

Τα μαθήματα γίνονται μια φόρα την εβδομάδα, για δυο ώρες με ολιγομελή τμήματα.

Εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών απευθυνθείτε στην Brainobrain instructor: Δέσποινα Μυλωνά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6951631671, 2231027442

Σατωβριάνδου 31, Λαμία
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Brainobrain Lamia

Instagram: brainobrain.lamia

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση