Λαμία: Στο El Art θα βρείτε τα πιο πρωτότυπα δώρα για αυτές τις γιορτές!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 07:55 Λαμία: Στο El Art θα βρείτε τα πιο πρωτότυπα δώρα για αυτές τις γιορτές!

Για δώρα που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα, γεμάτα με έμπνευση και δημιουργικότητα, επισκεφθείτε το κατάστημα “El Αrt”, στην οδό Πατρόκλου 3.

Η Ιουλία και η Έλενα έχουν τη συνταγή για μοναδικές και πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες.

Όμορφα και πρωτότυπα γούρια για το νέο έτος για να διακοσμήσουν το δέντρο σας ή το χώρο σας, ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές για να γεμίσουν ζεστασιά το σπιτικό σας καθώς και οι αγαπημένες όλων μας κολοκύθες για καλή τύχη σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη και χρώματα.

Και αν σας αρέσει να φτιάχνετε εσείς τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στο “El Art” θα βρείτε όλα τα υλικά που χρειάζεστε.

Αυτές τις γιορτές χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα μοναδικό δώρο, στολισμένο με ευχές για ένα νέο έτος γεμάτο με υγεία και ευημερία.

Στο “El Art” επίσης θα βρείτε:

  • Ξεχωριστές δημιουργίες από ντεκουπάζ
  • Υλικά χειροτεχνίας
  • Εικαστικά σεμινάρια
  • Αναπαλαιώσεις επίπλων

Η Ιουλία και η Έλενα σας περιμένουν γεμάτες με κέφι και χαμόγελο να σας ξεναγήσουν στο μοναδικό χώρο της δημιουργίας τους και να επιλέξετε μαζί ξεχωριστά δώρα αλλά και να μοιραστείτε ιδέες.

El Art
Πατρόκλου 3, Λαμία
Τηλ. 2231020531
Facebook: El Art
Instagram:  el_artstore



 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση