Λαμία: Το «Κουκλόσπιτο» βρίσκεται σε νέο χώρο και μας προτείνει τα πιο όμορφα, χειροποίητα δώρα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 08:06 Λαμία: Το «Κουκλόσπιτο» βρίσκεται σε νέο χώρο και μας προτείνει τα πιο όμορφα, χειροποίητα δώρα!

Το αγαπημένο μας «Κουκλόσπιτο» βρήκε καινούργιο σπίτι, στην οδό Βενιζέλου 15, και μας περιμένει ανανεωμένο και πιο Κουκλίστικο από ποτέ, με φανταστικές ιδέες για πρωτότυπα και όμορφα δώρα!!!

Το «Κουκλόσπιτο» δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, με τις υπέροχες δημιουργίες του...

Η ιδιοκτήτρια Άντα Παπαμιχαήλ χρησιμοποιώντας όλη τη φαντασία και το μεράκι της, φροντίζει να έχουμε αμέτρητες επιλογές για δώρα.

Μη χάσετε το φετινό σας δώρο!

Με αγορές άνω των 15€, μπαίνετε στην κλήρωση για το γούρι της χρονιάς.

Οι τρεις τυχεροί - τυχερές θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το «Κουκλόσπιτο» διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπα χειροποίητα γούρια για το σπίτι, αλλά και ως κόσμημα.

Θα βρείτε επίσης μεγάλη γκάμα σε πλεκτά σκουφιά, κασκόλ, λαιμούς, πουλόβερ και ζακέτες, φτιαγμένα από τα χεράκια της ιδιοκτήτριας.

Μην παραλείψετε να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο κόσμημα, που θα συνοδεύσει κάθε σας εμφάνιση.

Το «Κουκλόσπιτο» φημίζεται για τα μοναδικά χειροποίητα κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από επιλογές για όλα τα γούστα, αλλά κάντε και ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε τα μοναδικά χειροποίητα προϊόντα από το «Κουκλόσπιτο» στη σελίδα στο Facebook: Το Κουκλόσπιτο και το Instagram: Το Κουκλόσπιτο

Το «Κουκλόσπιτο» σας εύχεται καλές γιορτές, με Υγεία!!!

«Κουκλόσπιτο» - Χειροποίητα κοσμήματα, υλικά χειροτεχνίας, δώρα
Βενιζέλου 15 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 28829
Facebook: Το Κουκλόσπιτο
Instagram: Το Κουκλόσπιτο
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση