Λαμία: Τώρα το «Lamos Travel Agency» οργανώνει για εσάς τις καλύτερες αποδράσεις!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 08:37 Λαμία: Τώρα το «Lamos Travel Agency» οργανώνει για εσάς τις καλύτερες αποδράσεις!

Επιλέξτε μονοήμερες εκδρομές με άρωμα Χριστουγέννων, σε Βόλο και Τρίκαλα ή και ολοκληρωμένα πακέτα ταξιδιών, σε μαγευτικές πόλεις του εξωτερικού!

Το τουριστικό πρακτορείο «Lamos Travel Agency» γνωρίζει καλά πώς να οργανώσει μια ευχάριστη εκδρομή για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας.

Κλείστε τώρα θέση για μονοήμερη εξόρμηση σε Βόλο και Τρίκαλα, από 15€!

► Επισκεφθείτε τον στολισμένο πεζόδρομο στην πόλη του Βόλου και το γραφικό του λιμάνι. Μην παραλείψετε να απολαύσετε το τελευταίο τσίπουρο της χρονιάς. Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

► Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα σας περιμένει - Ζήστε το θαύμα των Χριστουγέννων που μαγεύει μικρούς κ μεγάλους. Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

Στο «Lamos Travel Agency», από το 2014, μεταφέρουν κάθε ταξιδιώτη με τη μέγιστη οργάνωση και ασφάλεια, σε διεθνές πολυήμερες εκδρομές στην Ευρώπη.

Το 2016 έχοντας μπει στους καλύτερους 30 οδηγούς - μεταφορείς της Ελλάδας, σε διεθνές επίπεδο, με ανεβασμένο τον πήχη σε επίπεδα ανταγωνισμού Ευρώπης, αυξήθηκε ο στόλος.

Από το χειμώνα 2017-2018 το γραφείο Lamos βρίσκεται ανάμεσα στους 5 καλύτερους μεταφορείς της Ελλάδας, στο τεράστιο τουριστικό τερέν της Ευρώπης.

Ενημερωθείτε ακόμα και για τα οργανωμένα πακέτα του «Lamos Travel Agency», τα οποία περιλαμβάνουν ταξίδια σε Παρίσι, Γουατεμάλα - Παναμά - Μπελίζ και πολλούς άλλους πανέμορφους προορισμούς.

Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα...

Τα κανονίζει όλα το «Lamos Travel Agency» για εσάς, εύκολα και με ασφάλεια!

Ακολουθήστε τους σε Facebook: Lamos Travel Agency και Instagram: lamostravelagency ώστε να είστε πάντα ενήμεροι, για κάθε νέο ταξίδι.

«Lamos Travel Agency»... Σας ταξιδεύει παντού!!!

«Lamos Travel Agency» - Τουριστικό πρακτορείο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987387480
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.lamostravel.gr
Facebook: Lamos Travel Agency
Instagram: lamostravelagency

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση