«Γούρι αγάπης Συν στον Άνθρωπο» και πολλά άλλα δώρα στο «Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 09:02 «Γούρι αγάπης Συν στον Άνθρωπο» και πολλά άλλα δώρα στο «Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ»

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κάθε χρόνο μας καλούν να βάλουμε στη ζωή μας περισσότερη χαρά, περισσότερη λάμψη και φυσικά αγάπη. Για τους δικούς μας ανθρώπους και όχι μόνο.

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» φιλοτεχνεί ένα γούρι αγάπης αποκλειστικά για το σύλλογο «Συν στον άνθρωπο» και διαθέτει σημαντικό μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Έμπνευση για το φετινό μας γούρι είναι η πεταλούδα, ένα σύμβολο αναγέννησης,  ένα πέταγμα προς την ελευθερία, προς έναν πιο όμορφο κόσμο με περισσότερη αγάπη, περισσότερη αλληλεγγύη και περισσότερη θέληση να βοηθήσουμε ουσιαστικά ο ένας τον άλλο.

Στο σχέδιό μας μπορούμε να διακρίνουμε το λογότυπο του συλλόγου δηλ. τον άνθρωπο που στο ένα χέρι του κρατάει το «συν» και στο άλλο μια καρδιά, ενώ ο αριθμός 22 σχηματίζεται από τα φτερά της πεταλούδας.

Έχουμε δημιουργήσει πολλές εκδοχές του κοσμήματος από ασήμι ή ορείχαλκο σε τιμές από €19 μέχρι €27.

Το «Γούρι αγάπης» διατίθεται αποκλειστικά από το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά». Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.inspiral.gr/b/Γούρι-αγάπης-13) ή επισκεφτείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία.

Στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», θα βρείτε ακόμη πάρα πολλά και όμορφα δώρα σε πολύ προσιτές τιμές για όλους όσους αγαπάτε και θέλετε αυτές τις γιορτές να τους χαρίσετε κάτι ξεχωριστό. Γούρια, διακοσμητικά και πολλά άλλα κοσμήματα σας περιμένουν!

Δείτε όλα τα γούρια μας για το 2022 εδώ: www.inspiral.gr/b/Save-The-Year-22-10

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.inspiral.gr για να πάρετε ιδέες για τα δώρα σας.

Σας περιμένουμε στο φυσικό μας κατάστημα για να δείτε όλα μας τα κοσμήματα από κοντά.

Ευχή μας η αγάπη, η ελπίδα και η πίστη να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας το 2022.

 Καλές γιορτές!!!

Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»

Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216

Facebook Κροντηρά: facebook.com/KrontiraJewelry

eshop: www.inspiral.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση