Λαμία: 100 χρόνια κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ - Επετειακή συλλογή «Κ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 09:05 Λαμία: 100 χρόνια κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ - Επετειακή συλλογή «Κ»

Μια πολύ σημαντική επέτειος για ένα από τα πιο κλασσικά σημεία της πόλης μας.

Σε λίγες μέρες το κοσμηματοπωλείο Κροντηρά συμπληρώνει 100 χρόνια λειτουργίας, 100 χρόνια που έχει συντροφέψει και στολίσει τις πιο πολύτιμες στιγμές μας.

Ήταν το 1922 όταν  ο Γεώργιος Κροντηράς άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Λαμία. Ήταν ένα μικρό κοσμηματοπωλείο στα στενάκια της Πλατείας Λαού. Με καταγωγή από τη Στεμνίτσα και έχοντας μαθητεύσει στην ξακουστή για εκείνη την εποχή «Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας», ο Γεώργιος Κροντηράς καταφέρνει σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει το κοινό της Λαμίας. Έτσι το 1928, μεταφέρεται στο κεντρικότερο σημείο της Λαμίας στην οδό Ρήγα Φεραίου στην ίδια ακριβώς θέση που είναι και σήμερα.

Η υψηλή ποιότητα, η ακεραιότητα, η τιμιότητα ήταν λίγα από τα χαρακτηριστικά που κέρδισαν την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Λαμίας. Το κοσμηματοπωλείο Κροντηρά γίνεται συνώνυμο της πολυτέλειας και της φινέτσας. Γίνεται τόπος συνάντησης για γάμους, αρραβώνες και κάθε ξεχωριστή περίσταση. Οι πελάτες γνωρίζουν ότι εδώ θα βρουν μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, σχεδιασμένα ειδικά για αυτούς, δουλεμένα με τις καλύτερες τεχνικές με υψηλής ποιότητας υλικά και πολύτιμους λίθους.

Σήμερα η τρίτη γενιά του κοσμηματοπωλείου Κροντηρά έχει έναν και μοναδικό στόχο: την εξέλιξη αυτής της μακρόχρονης πορείας με σεβασμό στην πολύτιμη κληρονομιά και με βλέμμα προς τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Αυτές ακριβώς τις αξίες εκφράζει και η επετειακή συλλογή για τα 100 χρόνια Κροντηρά. Μια μοναδική συλλογή με το όνομα και το σχεδιασμό της να μας παραπέμπουν εορταστικά στην ιστορία αλλά και την ποιότητα των δημιουργιών του ονόματος Κροντηρά.

 

Συλλογή «Κ» λοιπόν, γνωρίστε την στην γνωστή και κλασσική διεύθυνση, Ρήγα Φεραίου 18, αλλά και στο site μας www.krontira.gr

Ευχόμαστε ολόψυχα το 2022 να είναι μια εξαιρετική χρονιά για όλους μας!

Χρόνια μας και χρόνια σας πολλά!

Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση