Λαμία: Σημαντική ημερίδα σήμερα για τη Γυναικεία Υγεία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 08:19 Λαμία: Σημαντική ημερίδα σήμερα για τη Γυναικεία Υγεία

Η Γυναικεία Υγεία στο επίκεντρο που της αξίζει - Εμπιστευτείτε την επιστήμη και τους ειδικούς για πρόληψη & αξιόπιστες λύσεις.

Η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος (ΕΝΜΓΕ) και συγκεκριμένα ο Προέδρος Δρ. Λουκάς Κλέντζερης και τα μέλη του Δ.Σ, κάνουν πράξη την δέσμευση τους, να βρίσκονται κοντά στην Γυναίκα και να φροντίζουν για την υγεία της σε κάθε ηλικία.

Σας προσκαλούν σε Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού για τα συχνά και σημαντικά γυναικολογικά προβλήματα, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ με ελεύθερη είσοδο.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Εκστρατείας Ενημέρωσης Γυναικών της ΕΝΜΓΕ και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, το οποίο έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών για πρόληψη σε θέματα υγείας υποστηρίζει σθεναρά την ενέργεια αυτή. Επίσης ο Δήμος Λαμιέων στέκεται αρωγός και έχει θέσει την Ημερίδα υπό την Αιγίδα του.

Χορηγοί της Ημερίδας η εταιρεία ITF HELLAS που στοχεύει στην βελτίωση ποιότητας ζωής των ασθενών, στην καλύτερη υγεία των γυναικών και στην υγιή εγκυμοσύνη και ανάπτυξη και η εταιρεία PRISUM με τη σειρά Vitabiotics που φροντίζει να είναι η γυναίκα δυνατή σε όλες τις φάσεις της ζωής.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση