Λαμία: Η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Ladies' Gym, ο σύλλογος των διακρίσεων, σας προσκαλεί στην ετήσια γιορτή γυμναστικής!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 14:35 Λαμία: Η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Ladies' Gym, ο σύλλογος των διακρίσεων, σας προσκαλεί στην ετήσια γιορτή γυμναστικής!

Ξανά μαζί...!!! Μετά από δύο χρόνια απουσίας, πάλι στα γήπεδα !!!

Σας περιμένουμε όλους στην ετήσια παράσταση μας σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 8:00 μμ, στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκιοπούλειο Λαμίας.

Ελάτε να καμαρώσουμε και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας, που θα παρουσιάσουν υπέροχες χορογραφίες Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής, Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, Γυμναστικής για όλους, μοντέρνου χορού και λάτιν.

Οι αθλήτριές μας σας υπόσχονται μία όμορφη βραδιά γεμάτη χορό, συγκίνηση, ρυθμό, χαρά, με υπέροχες χορογραφίες!!!

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!!

Δυναμική συμμετοχή είχε φέτος η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Λαμίας σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα στη κατηγορία Νεανίδων που διεξήχθη στο Λαύριο 6-8 Μαΐου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ρυθμικής στην κατηγορία Κορασίδων στις 3-5 Ιουνίου, κατακτώντας την 3η Πανελλήνια Θέση στο Σύνθετο ατομικό και το Χάλκινο μετάλλιο!!

Εν συνεχεία συμμετείχε στις 16 Ιουνίου στο Hellas For Gym Life Festival που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Μετς, κερδίζοντας το πιο δυνατό χειροκροτήμα και βραβείο για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Τέλος στις 18 Ιουνίου συμμετείχε με την Αγωνιστική του ομάδα η οποία αποτελείται από 23 αθλήτριες στο Hellas For Gym Life Challenge και ανάμεσα σε 47 ομάδες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο καθώς και βραβείο καλύτερης ενδυματολογικής και αισθητικής παρουσίας.

LADIES’GYM ΛΑΜΙΑΣ
Αθηνών 197β - Νέα Άμπλιανη Λαμίας, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231053434
Όθωνος 40 - Λαμία, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231038998

Βρείτε μας στο Facebook: Άννα-Νατάσα Ρούλια (Ladies'gym Lamias)

και το Instagram: ΑΚΑΔ.ΡΥΘΜ.ΓΥΜΝ.Κ ΧΟΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Site: www.ladiesgym.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση