Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" έκανε την καλοκαιρινή γιορτή του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 10:00 Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" έκανε την καλοκαιρινή γιορτή του

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" παραμένει ανοιχτό μέχρι το τέλους Ιουλίου και από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα περίοδος.

Την καλοκαιρινή του εορτή πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουνίου το ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ", στις εγκαταστάσεις του, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Μητροπολίτου Δαμασκηνού και Βελουχιώτη στη Λαμία.

Η γιορτή με τίτλο "Το γλυκό καλοκαιράκι" είχε ως θέμα τις καλοκαιρινές διακοπές και συμμετείχαν όλοι οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ .

Τα παιδιά παρουσίασαν μουσικοχορευτικά δρώμενα στο χώρο του γυμναστηρίου του  κέντρου υπό την καθοδήγηση της μουσικού του κέντρου και απέσπασαν το χειροκρότημα των γονιών τους και όλων των παρευρισκομένων.

Ακολούθησε χορός υπό τους ήχους της μουσικής d.j. και δρώμενα με κλόουν και face painting.

Στο προαύλιο χώρο του ΚΔΑΠ παρατέθηκε μπουφές για γονείς και μαθητές.

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" συνεχίζει τη λειτουργία του από τις 7:00΄ το πρωί μέχρι τις 10:00΄ το βράδυ μέχρι τέλη Ιουλίου και από 1η Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε με δυναμική προοπτική και νέες προτάσεις.

 
ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ"
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Δαμασκηνού & Βελουχιώτη, Λαμία
Τηλ:2231066103, 6932065658 Παναγιώτης Παπαδήμας
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση