Κέντρο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων «ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ» Γιάννη Τσουράκη - Εγγύηση της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ κάθε μαθητή με ΣΤΟΧΟΥΣ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 13:28 Κέντρο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων «ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ» Γιάννη Τσουράκη - Εγγύηση της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ κάθε μαθητή με ΣΤΟΧΟΥΣ!

Φροντιστήρια "ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:

ΠΡΩΙ: 10 - 1 
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 6 - 9

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22310 34510 με τον υπεύθυνο του φροντιστηρίου κ. Γιάννη Τσουράκη, για τον καθορισμό ραντεβού

Έναρξη μαθημάτων: 1 Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις

Κάνουμε το μαθητή μας… ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ!

Τα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ του "ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ" ήταν και είναι μία από τις πιο πρωτοποριακές θέσεις στο Φροντιστηριακό χώρο διδασκαλίας. Η θέση του αυτή είναι καταλυτική στο χώρο της σύγχρονης Υποστηρικτικής Διδασκαλίας.

Με το κύρος της πολύχρονης εμπειρίας και των συνεχόμενων επιτυχιών, το "ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ" αποτελεί διαχρονικά Αξιόπιστη Επιλογή για την προετοιμασία των μαθητών, αλλά και των υποψηφίων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και στο νέο Σύστημα Εισαγωγής στα Α.Ε.Ι.

Η Φιλοσοφία του συστήματος διδασκαλίας μας:

  • Στο Φροντιστήριο "ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ" προετοιμάζουμε με άρτιο κι επαρκή τρόπο τους μαθητές μας για να ΑΡΙΣΤΕΥΣΟΥΝ!
  • Με Υπευθυνότητα, Βλέμμα σε ξεκάθαρους Στόχους και Όραμα, με σεβασμό, συνέπεια και εύστοχη ανταπόκριση στις ακριβείς ανάγκες του μαθητή προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές – παιδαγωγικές  υπηρεσίες στους μαθητές μας καθώς και στους υποψήφιους  για την εισαγωγή τους στις υψηλόβαθμες σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Το ιδιαίτερο μάθημα και τα αυστηρά ολιγομελή τμήματα 2 - 3 μαθητών αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για ΥΨΗΛΕΣ και ΑΡΙΣΤΕΣ επιδόσεις!

Η Διδασκαλία μας

  • Σ’ ένα ανθρώπινο και λειτουργικό περιβάλλον στο "ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ" οι μαθητές μας μπορούν να διαμορφώσουν, αλλά και να υλοποιήσουν τους προσωπικούς τους στόχους.
  • Το καταρτισμένο, Έμπειρο επιτελείο των καθηγητών μας εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά καταξιωμένο στο χώρο της φροντιστηριακής κοινότητας με μεταδοτικότητα, επικοινωνιακή αρετή και συνεχή Επιμόρφωση αγκαλιάζει το μαθητή εξατομικευμένα με Αγάπη, Υπομονή κι επιμονή με στόχο να τον βοηθά να επιτύχει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και συνεπώς τον στόχο που ο ίδιος έχει θέσει.
  • Οργανώνουμε  διετή κύκλο προετοιμασίας από τη Β’ Λυκείου και τριετή κύκλο προετοιμασίας από την Α’ Λυκείου με στόχο το ΑΡΙΣΤΑ. Οι προγραμματισμένες γραπτές δοκιμασίες προσομοίωσης (διεξαγωγή δίωρων διαγωνισμάτων ή και τρίωρων σε συνθήκες πανελληνίων εξετάσεων), η Συνεχής ενημέρωση γονέων, η συστηματική, από τη Διεύθυνση στο "ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ", παρακολούθηση και αξιολόγηση της προόδου κάθε παιδιού αποτελούν ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΡΙΜΝΑ.
  • Στο "ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ" είμαστε κοντά σε κάθε μαθητή μας: Κάθε μαθητής μας αποτελεί για όλους μας μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με Αυταξία, με συγκεκριμένες ανάγκες, επιθυμίες και στόχους. Βρισκόμαστε δίπλα στο παιδί και σε κάθε βήμα της προσπάθειάς του. Συνεργαζόμαστε μαζί του στενά και είμαστε πάντα διαθέσιμοι. Ο θεσμός του Υπεύθυνου - Καθηγητή θέτει στο κέντρο του ενδιαφέροντος κάθε μαθητή ξεχωριστά και με εξατομικευμένα προγράμματα μελέτης τον βοηθά να οργανώσει τον χρόνο και τη μελέτη του με τρόπο πιο αποδοτικό και εναρμονισμένο στις ανάγκες του.

Το Πρόγραμμά μας

Στο Φροντιστήριο "ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ" δημιουργήσαμε και εφαρμόζουμε καινοτόμα Προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου μαθητή και τις απαιτήσεις του εξεταστικού συστήματος.

  • Με ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ εντοπίζουμε υπάρχοντα γνωστικά κενά (ως επιπτώσεις της Πανδημίας κυρίως) και τα καλύπτουμε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΥΣΤΟΧΑ πριν την έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς 2022 – 2023
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΓΚΩΔΗ ΥΛΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ) χρησιμοποιούμε καινοτόμες τεχνικές για την καλύτερη αφομοίωση του μαθήματος από τους μαθητές μας.
  • Βάσει των Οδηγιών του Ι.Ε.Π. παρέχουμε Εύστοχο Υλικό Σημειώσεων με κριτήριο τις εκάστοτε εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε σχολικής τάξης σε συνδυασμό με τα διαγωνίσματα, Ασκήσεις Εμπέδωσης - Εξάσκησης και Φυλλάδια Εργασίας προσαρμοσμένα στις μαθησιακές ανάγκες κάθε μαθητή.

Η Επιτυχία μας

Εξοικείωση με την εξεταστική διαδικασία

Με την εγγραφή του, στο "ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ" κάθε μαθητής λαμβάνει το ετήσιο χρονοδιάγραμμα μαθημάτων και διαγωνισμάτων της σχολικής χρονιάς και το αναλυτικό πρόγραμμα των 3ωρων διαγωνισμάτων όλης της χρονιάς. Το σταθερό πρόγραμμα βοηθά τους μαθητές μας να οργανώνουν καλύτερα τον προσωπικό τους χρόνο και να αποβάλλουν το άγχος. Βοηθά και τους καθηγητές να ολοκληρώσουν την ύλη και να ξεκινήσουν την περίοδο των επαναλήψεων και τελικών επαναληπτικών διαγωνισμάτων

Τα διαγωνίσματα αυτά, είναι εκτός ωραρίου διδασκαλίας και είναι πάντα επαναληπτικού τύπου. Επίσης διεξάγονται πολύ συχνά προειδοποιημένα ή μη, 10 λεπτα και 20 λεπτα tests, στο πλαίσιο του μαθήματος. Η συνεχής τριβή των μαθητών μας του γραπτού λόγου και στη διαδικασία των εξετάσεων αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας τους, γιατί τους δημιουργεί σιγουριά και άνεση στο χειρισμό της ύλης στο γραπτό.

Στην περίπτωση που κάποιο παιδί έχει βεβαίωση για προφορική εξέταση, το εξετάζουμε με τον προβλεπόμενο και οριζόμενο από το υπουργείο παιδείας τρόπο, σε κάθε τρίωρο διαγώνισμα.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ! ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ!

(στις Ανάγκες σου και τους Στόχους σου)

Το "ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ" κάνει

το ΣΤΟΧΟ σου… ΕΡΓΟ του!

την ΑΔΥΝΑΜΙΑ σου… ΔΥΝΑΜΗ!

τον ΑΓΩΝΑ σου… ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σε τμήματα ατομικών ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ και «κλειστών» ομάδων, διδάσκονται:

Αρχαία Ελληνικά, Συνεξέταση Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, Ιστορία, Λατινικά, Μαθηματικά, ΑΕΠΠ, ΑΟΘ, Φυσική, Χημεία, Νεοελληνική Γλώσσα, Λογοτεχνία.

Ιδιαίτερα μαθήματα:

- ΑΤΟΜΙΚΑ

- 2 μαθητών

- 3 μαθητών

Τμήματα: ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΕΠΑΛ

ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ! Που θέλω να γίνω

                                                                                                                                   

γιατί ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ! ΜΑΘΑΙΝΩ! ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΩ !
και ΑΡΙΣΤΕΥΩ! Στο
"ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"!

Μπες μπροστά! Γίνε ΑΡΙΣΤΟΣ!

Κάνε την Εγγραφή σου ΤΩΡΑ!!!

Κέρδισε χρόνο και γνώση!

Διεύθυνση: Πλ.Ελευθερίας 3 (2ος όροφος), Λαμία

Τηλ. επικοινωνίας 22310 34510

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση