Ξεκινούν νέα τμήματα Ισπανικών στο «ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 09:38 Ξεκινούν νέα τμήματα Ισπανικών στο «ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ»

Αποκτήστε πτυχίο Ισπανικών Β2 με 6 ώρες την εβδομάδα σε 8 μήνες αναγνωρισμένο από το Δημόσιο και κερδίστε επιπλέον μόρια για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

Γρήγορα και με εκμάθηση από το μηδέν, με ταχύρρυθμα και εντατικά μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους ενήλικες ή φοιτητές. Με μεθοδικότητα και προσαρμοσμένα στις μαθησιακές ανάγκες και απαιτήσεις του καθενός.

Τα Ισπανικά είναι η επίσημη γλώσσα σε 21 κράτη και η δεύτερη γλώσσα στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών, ως μητρική γλώσσα. Πεντακόσια εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο μιλούν Ισπανικά. Αποτελεί τη δεύτερη πιο διαδεδομένη γλώσσα εκμάθησης, μετά τα αγγλικά σε όλο τον κόσμο! Θεωρείται η δεύτερη πιθανώς σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ .

Μια ξένη γλώσσα επιπλέον αποτελεί εφόδιο για εύρεση εργασίας τόσο στην διεθνή αγορά, όσο και στην Ελλάδα, καθώς ενισχύει το βιογραφικό σας!

Καλέστε μας στο 2231021335 ή επιστεφτείτε το  «ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ», Παλαιολόγου 25 στη Λαμία.

«ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ»

www.kektetrimida.gr
Facebook: ΚΕΚ Τετριμίδα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση