Στα 1.250 ευρώ το πρόστιμο πλέον για τις φωτιές - Ένα στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 09:03 Στα 1.250 ευρώ το πρόστιμο πλέον για τις φωτιές - Ένα στο Καρπενήσι

Προφυλακιστέος υπαίτιος εμπρησμού στα Ιωάννινα…

Με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, άλλαξαν και τα ποσά που επιβάλλονται ως πρόστιμα σε όσους ανάψουν φωτιά στην ύπαιθρο κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.

Ειδικότερα, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.250€, σήμερα, 02 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καρπενησίου, σε κάτοικο της περιοχής, ο οποίος είχε προβεί σε καύση εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στο Καρπενήσι.

Σήμερα πάντως είχαμε 4 συλλήψεις, ενώ ο άνδρας που είχε συλληφθεί την 1η Μαΐου αργά το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ιωαννίνων με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ., κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Ιωαννίνων.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, συνελήφθη μετά την έκδοση δελτίου αναζήτησης για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στην Τοπική Κοινότητα Καλεντζίου Ιωαννίνων στις 30 Απριλίου 2024 και του επιβλήθηκε  διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση