Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο στο 1ο «Thermopylae Forum»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 13:00 Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο στο 1ο «Thermopylae Forum»

Παράλληλη δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο χώρο του Συνεδρίου, για την τραγωδία στα Τέμπη.

Με θέμα «Κοινωνία και Πολιτισμός στο Επίκεντρο της Περιφερειακής Ανάπτυξης» ανοίγει η αυλαία ενός νέου θεσμού, του «THERMOPYLAE FORUM 2023»

Το Στρατηγικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στο Καινοτομικό Μουσείο Θερμοπυλών, από τις 10.00  έως τις 16.00.

Το 1ο «Thermopylae Forum» συνδιοργανώνουν το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ) και η Ηλεκτρονική Εφημερίδα, LamiaReport, με την τιμητική Συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, την Υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς του Δήμου Λαμιέων, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων: Εξωτερικών, Οικονομικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υποδομών & Δικτύων, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας.

Στην έναρξη του Συνεδρίου, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών.

Εθελοντική Αιμοδοσία

Στο Καινοτομικό Μουσείο Θερμοπυλών το πρωί του Σαββάτου τις ώρες 10:00' - 13:00', παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, για τους τραυματίες του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. 

Το 1ο «Thermopylae Forum» είναι ανοιχτό για όλους όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν από κοντά, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να το δείτε και στο YouTube - Live Streaming εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση