#Dance with Βίκος Cola στον ρυθμό του #ADD2023

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 12:35 #Dance with Βίκος Cola στον ρυθμό του #ADD2023

Το ΑDD επιστρέφει ανανεωμένο για 4 η χρονιά με αμέτρητες εκπλήξεις.

Η Βίκος Cola συμμετέχει στο 4 ο ADD , το μεγαλύτερο μουσικό event της Αθήνας για τη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική από την ομάδα του six d.o.g.s, το οποίο επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό lineup καταξιωμένων καλλιτεχνών 12 και 13 Μαΐου, στη Βιομηχανική Ζώνη Ρέντη.

Σε ένα φουτουριστικό σκηνικό οι λάτρεις της εγχώριας και διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ζήσουν μια αξέχαστη και μαγευτική χορευτική εμπειρία, παρέα με τη δροσιά και την ασυναγώνιστη γεύση της Βίκος Cola.

2 μέρες γεμάτες χορό, 3 διαφορετικές σκηνές, 32 ώρες μουσικής και 61 διεθνή και εγχώρια ονόματα. Η Βίκος Cola, ετοιμάζεται να παρασύρει το κοινό στους ρυθμούς της μουσικής, με αυθεντική δίψα για ζωή, για πραγματική έκφραση και για αγαπημένες μουσικές εμπειρίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση