Λαμία: Απόψε η ξεχωριστή βραδιά Γυμναστικής με ρυθμό Eurovision από το «Εν Κινήσει»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 19:12 Λαμία: Απόψε η ξεχωριστή βραδιά Γυμναστικής με ρυθμό Eurovision από το «Εν Κινήσει»

Σήμερα Παρασκευή, 23 Ιουνίου στις 20.30 στο Δ.Α.Κ. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ

H ετήσια εκδήλωση του γνωστού σε όλους μας «Εν Κινήσει», του φορέα Γυμναστικής που έχουμε συνδυάσει με τις μεγάλες επιτυχίες στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.

Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά την πρόσφατη επιτυχημένη εμφάνιση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, με τίτλο Cats, η οποία απέσπασε ασημένιο μετάλλιο και Ειδικό Βραβείο Καλύτερης Τεχνικής Απόδοσης στη διαγωνιστική διοργάνωση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας HELLAS GYM FOR LIFE CHALLENGE 2023.



Ετοιμαστείτε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε γνωστά best of κομμάτια Eurovision τα οποία εμπνευσμένα έχουν χορογραφηθεί με στοιχεία Ρυθμικής Γυμναστικής,
Ενόργανης Γυμναστικής, Αισθητικής Γυμναστικής, σύγχρονου και κλασικού χορού. 

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τη παρουσία τους η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής Παγκάλου Μαρία και ο Ολυμπιονίκης Ενόργανης Γυμναστικής Γυμναστικής Δημοσθένης Ταμπάκος.

Η κ. Νατάσσα Λάππα Πασπάλη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής,υπεύθυνη της παράστασης, με την υπόλοιπη ομάδα της, μας καλούν να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των παιδιών και να ζήσουμε όλοι μαζί μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά Γυμναστικής.

Τι λέτε είστε έτοιμοι να θέσουμε την Eurovision Εν Κινήσει;
Θα δούμε και φέτος κάτι διαφορετικό;
Εμείς είμαστε…σίγουροι!!!

Καλή επιτυχία!!!

Εν Κινήσει Λαμίας
Υπεύθυνη: Νατάσσα Λάππα - Πασπάλη
Αθηνών 67, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 42507
Site: www.enkinisei.gr

Facebook: Γυμναστήριο Εν Κινήσει
Instagram: en_kinisei

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση