Το Ρομπότ Σοφία «έφαγε» Τούμπα στη ΔΕΘ και είπε για την Κρήτη: «Θα μπορούσε να είναι αυτόνομο κρατίδιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 10:18 Το Ρομπότ Σοφία «έφαγε» Τούμπα στη ΔΕΘ και είπε για την Κρήτη: «Θα μπορούσε να είναι αυτόνομο κρατίδιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

To ρομπότ έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες για μια «τούμπα» που έφαγε πριν από μερικές ημέρες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Οι περιπέτειές του ρομπότ Σοφία στην Ελλάδα συνεχίζονται. Συγκεκριμένα, βρίσκεται σε περιοδεία τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στην Κρήτη για την οποία ανέφερε πως θα μπορούσε να είναι «αυτόνομο κρατίδιο».

Ο ραδιοφωνικός σταθμός 98,4 της Κρήτης αναφέρθηκε στα όσα είπε το ρομπότ στο κλειστό της Αλικαρνασσού, στα Δύο Αοράκια, όπου φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής.

Μεταξύ απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και όταν άρχισε να τοποθετείται για την Κρητική διατροφή, στα πλαίσια και καμπάνιας για την Κρητική αγροτοδιατροφή, και να λέει το πόσο ευλογημένος τόπος είναι η Κρήτη, τονίζοντας ότι είναι παντού αυτάρκης είπε: «η Κρήτη θα μπορούσε να ήταν και ένα … αυτόνομο κρατίδιο».

Η Τούμπα που «έφαγε» στη ΔΕΘ

Ωστόσο, το ρομπότ έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες για μια «τούμπα» που έφαγε πριν από μερικές ημέρες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ξαφνικά προχώρησε χωρίς λόγο από το σημείο στο οποίο στεκόταν, έπεσε από το σκαλοπάτι και σωριάστηκε στο έδαφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση