Λαμία: Το ξέρεις ότι υπάρχει ΕΞΟΔΟΣ από το "αδιέξοδο" των ναρκωτικών;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 09:12 Λαμία: Το ξέρεις ότι υπάρχει ΕΞΟΔΟΣ από το "αδιέξοδο" των ναρκωτικών;

O δρόμος από το σκοτάδι στο φως είναι μακρύς και δύσκολος... όμως αξίζει να τον διανύσεις, γιατί εκεί έξω υπάρχουν οι δικές σου όμορφες στιγμές που σε περιμένουν να τις ζήσεις!

Ο Δημήτρης Παπαδήμας, ειδικός θεραπευτής στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, σε μια συγκλονιστική συζήτηση περιγράφει το δικό του αφήγημα ζωής και μιλά για το δικό του Γολγοθά μέσα από το κόσμο της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών.

Μια δυνατή εξομολόγηση που θέλει να προβληματίσει και να επισημάνει μέσα από τις προσωπικές του ιστορίες πως όποιος μπει στο χώρο της εξάρτησης είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγει. Όμως όταν υπάρχει ισχυρή θέληση και κίνητρο μπορείς να τα καταφέρεις ακόμα κι αν έχεις πιάσει πάτο.

Σήμερα ο Δημήτρης ζει και αναπνέει για να παρέχει τη δική του στήριξη σε ανθρώπους της πόλης και γενικότερα της περιοχής μας που αυτή τη στιγμή κάνουν το δικό τους αγώνα να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά.

Αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα προς μίμηση και μας αποδεικνύει πως όσες φορές και αν πέσεις, η ζωή είναι πολύ όμορφη και μικρή, για να μην ξανασηκωθείς!

Ο Δημήτρης Παπαδήμας άνοιξε την καρδιά του και μίλησε χωρίς αναστολές στον Γιώργο Παπαντωνίου και το Mag24.

Αξίζει να δείτε τι είπαν στο βίντεο που ακολουθεί: 

Αν θες βοήθεια ή ενημέρωση μη διστάσεις να τη ζητήσεις... Τηλεφώνησε στο 22310 45456.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση