Λαμία: Πιστοποίηση της Κλινικής Τσεκούρα για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 08:35 Λαμία: Πιστοποίηση της Κλινικής Τσεκούρα για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση για την πιστοποίηση της κλινικής Κωνσταντίνος Τσεκούρας και ΣΙΑ ΟΕ - Γενική Κλινική Λαμίας "Άγιος Παντελεήμων", με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ 15224  και ΕΝ ISO 9001 από την TÜV AUSTRIA Hellas, τον κορυφαίο Οργανισμό Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα.

Ειδικότερα η κλινική Τσεκούρα πιστοποιήθηκε για τη διαχείριση ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες της στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας για τον Παθολογικό τομέα, το Χειρουργικό τομέα, τον Οφθαλμολογικό τομέα, το Ακτινολογικό εργαστήριο και το Βιοπαθολογικό εργαστήριο.

Το πρότυπο ΕΛΟΤ EN 15224 αποτελεί εξειδικευμένο πρότυπο που αφορά στην εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας στο χώρο της Υγείας,καλύπτει τις απαιτήσεις για την ασφάλεια των ασθενών και τη διαχείριση των κλινικών κινδύνων, αυξάνοντας την οργανωτική αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας.

Πρωταρχικός στόχος της Διοίκησης της κλινικής Τσεκούρα αποτελεί η διασφάλιση υψηλής ποιότητας και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Η δέσμευση αυτή αποδεικνύεται από την απόκτηση συνεχιζόμενων διεθνών πιστοποιήσεων ποιότητας όπως το κορυφαίο πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 15224 και το πρότυπο ΕΝ ISO 9001 από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα της TÜV AUSTRIA Hellas.

Ο κ. Δημήτριος Τσεκούρας, Διευθυντής του Χειρουργικού τμήματος της κλινικής δήλωσε: « Η κλινική Τσεκούρα, λειτουργεί με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και με την επιτυχή πιστοποίησή της με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ 15224 και ENISO 9001 από την  TÜV AUSTRIA Hellas, αποδεικνύει έμπρακτα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, συνεισφέροντας στην υγεία και στον συνάνθρωπο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση