Νωρίς το απόγευμα ο πρώτος Επιτάφιος στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 13:10 Νωρίς το απόγευμα ο πρώτος Επιτάφιος στο Νοσοκομείο Λαμίας

Σε ποιους Ιερούς Ναούς θα βρεθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος…

Υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, θα τελεσθεί η Ακολουθία του Επιταφίου (Εγκώμια), στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Η ακολουθία είναι προγραμματισμένη για τις 17:00’ και αφού πρώτα ο Σεβασμιώτατος θα έχει προσκυνήσει τους Επιταφίους στον Κοιμητηριακό Ναό της Ξηριώτισσας, στον Άγιο Κωνσταντίνο και Ελένης Νέας Μαγνησίας, Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Εργατικών Κατοικιών Νέας Μαγνησίας, Αγίου Νεκταρίου Νεαπόλεως και του πολιούχου Αγίου Λουκά.

Μετά την περιφορά του Επιταφίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου Λαμίας. Η Ακολουθία του Επιταφίου είναι προγραμματισμένη για τις 19:00’.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση