Γιάννης Αποστόλου: «Ο Δήμος Στυλίδας πρέπει να ξεκολλήσει από τη στασιμότητα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 09:37 Γιάννης Αποστόλου: «Ο Δήμος Στυλίδας πρέπει να ξεκολλήσει από τη στασιμότητα»

«Την επομένη των εκλογών δεν θα υπάρχουν δικοί μας και δικοί τους, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε», τονίζει στο LamiaReport ο Γιάννης Αποστόλου.

Συναινετικός, ενωτικός και ταυτόχρονα μαχητικός, αποφασιστικός, πιο έμπειρος και γνώστης των προβλημάτων της καθημερινότητας σε κάθε Τοπική Κοινότητα της Ανατολικής Φθιώτιδας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, στέλνει μήνυμα στους δημότες υπογραμμίζοντας πως «από την επόμενη ημέρα των εκλογών χρειάζεται ομοψυχία για να πάει μπροστά ο Δήμος». 

Μιλώντας στο LamiaReport και το Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου ανοίγει τα χαρτιά του για τα προβλήματα και τις δυνατότητες του Δήμου, για τη θητεία του ως επικεφαλής στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης, για το προεκλογικό κλίμα και τους υποψήφιους του συνδυασμού του, αλλά και τις προτεραιότητές του για την επόμενη ημέρα και το όραμά του να "ξεκολλήσει το Δήμο Στυλίδας από τη στασιμότητα".

Ο Γιάννης Αποστόλου κάνοντας πράξη και το όνομα που επέλεξε για το συνδυασμό του, «Μαζί Μπορούμε», υπογραμμίζει την αναγκαιότητα της ενότητας και της συλλογικής προσπάθειας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «την επομένη των εκλογών δεν θα υπάρχουν δικοί μας και δικοί τους, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε».

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Αποστόλου στο βίντεο που ακολουθεί:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση