Μήνυμα νίκης του Γιώργου Χαντζή από τις συγκεντρώσεις σε Σπερχειάδα και Μακρακώμη!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 23:18 Μήνυμα νίκης του Γιώργου Χαντζή από τις συγκεντρώσεις σε Σπερχειάδα και Μακρακώμη!

«Μιλούν τα έργα μας και οι πολίτες το αναγνωρίζουν, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στην ήρεμη Δύναμη Προοπτικής», τόνισε ο Γιώργος Χαντζής.

Με μια πρωτοφανή - συγκλονιστική συγκέντρωση σε όγκο και παλμό, στην κεντρική πλατεία της Σπερχειάδας, που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «παράσταση νίκης», έκλεισε την προεκλογική περίοδο ο δήμαρχος Μακρακώμης, Γιώργος Χαντζής, που είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της Κυριακής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής».

Είχε προηγηθεί την Πέμπτη το βράδυ, αντίστοιχη, εντυπωσιακή συγκέντρωση του κ. Χαντζή στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης (οι παλαιότεροι δεν θυμούνται παρόμοια συγκέντρωση σε δημοτικές εκλογές στην κωμόπολη της Δυτικής Φθιώτιδας), ενώ ιδιαίτερη δυναμική είχε το περασμένο Σάββατο και η προεκλογική ομιλία του στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, την τρίτη μεγαλύτερη κωμόπολη του Δήμου Μακρακώμης.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των προεκλογικών συγκεντρώσεων του κ. Χαντζή, στη Σπερχειάδα, τη Μακρακώμη και τον Άγιο Γεώργιο, αλλά και στις επισκέψεις του στα χωριά του Δήμου Μακρακώμης, ήταν η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών σε αυτές και οι συνεχείς παροτρύνσεις του κόσμου για την επανεκλογή του κ. Χαντζή στο δημαρχιακό θώκο και την ερχόμενη πενταετία.

Ειδικότερα, οι τελευταίες δύο προεκλογικές εκδηλώσεις, χαρακτηρίστηκαν από πρωτοφανή δυναμικότητα και παλμό, γεγονός που καταδεικνύει σε μεγάλο βαθμό τη νικηφόρα πορεία του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής»  προς τις κάλπες της Κυριακής.

Στην τελευταία συγκέντρωση, στην κεντρική πλατεία της Σπερχειάδας, ο κ. Χαντζής έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους κατοίκους της κωμόπολης και της γύρω περιοχής, οι οποίοι τον αγκάλιαζαν και του εξέφραζαν τη σιγουριά τους ότι θα επανεκλεγεί δήμαρχος και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό!

Ο ίδιος τους ευχαρίστησε με χαρά και τους υποσχέθηκε ότι θα ανταποδώσει τη μεγάλη αγάπη που του δείχνουν, με ακόμη περισσότερα έργα τη νέα πενταετία. Κατά την ομιλία του, που σημειωτέον διακόπτονταν συχνά από παρατεταμένα χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων, ο κ. Χαντζής μίλησε για τα 300 έργα (μεγάλα και μικρότερα) που δημοπρατήθηκαν, ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Μακρακώμης, συνολικού προϋπολογισμού 38 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, παρουσίασε το πρόγραμμα της νέας δημοτικής θητείας 2024 – 2029, συνολικού προϋπολογισμού 48,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην τελευταία προεκλογική ομιλία του, στη Σπερχειάδα, ο δήμαρχος Μακρακώμης αναφέρθηκε στις συνεχείς κρίσεις (πανδημία, ενεργειακό, φαινόμενα Ιανού κ.α.) που αντιμετώπισε η Διοίκησή του, η οποία όχι μόνο στάθηκε στο ύψος των έκτακτων περιστάσεων βοηθώντας τον κόσμο και δίνοντας λύσεις στα προβλήματά του, αλλά δρομολόγησε και υλοποίησε πλήθος μικρών και μεγάλων έργων ή παρεμβάσεων, σε όλες τις κωμοπόλεις και τα χωριά.

Ανάμεσα σε  αυτές τις πρωτοβουλίες ήταν το «πάγωμα» των δημοτικών τελών για πολίτες και επιχειρήσεις, τα έργα ύδρευσης, αποχέτευσης και αγροτικής οδοποιίας, η αναβάθμιση – κατασκευή νέων παιδικών χαρών, οι ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολείων και δημοτικών κτιρίων, τα έργα ΣΑΤΑ και η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των γηπέδων. Επίσης, στον απολογισμό της περασμένης τετραετίας, συγκαταλέγονται: Η εκπόνηση μελετών για έργα πολιτικής προστασίας, «πράσινης μετάβασης», ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και προαγωγής του πολιτισμού, του τουρισμού, του αθλητισμού, και της εκπαίδευσης, αλλά και η υποστήριξη των αδύναμων συνανθρώπων μας.

Βέβαια - πρόσθεσε ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος – υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν και θα γίνουν μετά την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας προς τη «Δύναμη προοπτικής» στις κάλπες της Κυριακής.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ

Αναφερόμενος στις ενέργειες της «επόμενης μέρας» των δημοτικών εκλογών, ο κ. Χαντζής, τόνισε πως ο συνδυασμός του έχει ολοκληρωμένο, συγκεκριμένο, ρεαλιστικό και πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα έργων και δράσεων για την επόμενη πενταετία.

Ωστόσο, άφησε σαφείς αιχμές για «πόλεμο λάσπης» που δέχτηκε σε όλη την προεκλογική περίοδο από τους πολιτικούς του αντιπάλους, μιας και όπως είπε «δεν έχουν κανένα πολιτικό επιχείρημα, ούτε σχέδιο διοίκησης, σε αντίθεση με τη “Δύναμη Προοπτικής” που έχει αποδείξει κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία τις άριστες επιχειρησιακές ικανότητές της και ήδη δημοσιοποίησε το πρόγραμμά της που είναι συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο».

Ο κ. Χαντζής, έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως η Διοίκηση του Δήμου έχει ανάγκη από ανθρώπους σοβαρούς, έντιμους, υπευθύνους και εργατικούς. «Εμείς – πρόσθεσε – κρατήσαμε στα δύσκολα το Δήμο όρθιο και τον θέσαμε σε τροχιά ανάπτυξης. Εμπιστευτείτε μας ξανά και εμείς θα σας επιστρέψουμε τη στήριξή σας στο πολλαπλάσιο. Σας εγγυόμαστε πως ο Δήμος Μακρακώμης θα πραγματοποιήσει ασφαλή νέα πορεία προς το αύριο, διότι ο συνδυασμός μας αποτελείται από άξια, έμπειρα και με σημαντικές γνώσεις και ικανότητες στελέχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση