Tο νέο κατάστημα ZAKCRET sports στη Λαμία είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 09:00 Tο νέο κατάστημα ZAKCRET sports στη Λαμία είναι γεγονός!

Μετά από 48 χρόνια εμπειρίας, ως αυθεντική και αξιόπιστη εταιρία καταστημάτων αθλητικών ειδών, στο χώρο του ελληνικού λιανεμπορίου το φυσικό κατάστημα ZAKCRET sports στη Λαμία, στο Εμπορικό Κέντρο Politikos επί των οδών Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, είναι γεγονός.

Oι κάτοικοι της Λαμίας, αλλά και ολόκληρου του νομού Φθιώτιδας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια πληθώρα από επώνυμα brands για τον άνδρα, τη γυναίκα και τα παιδιά σε προσιτές τιμές που συνάδουν με την άριστη εξυπηρέτηση, ενός υπερσύγχρονου, νεανικού και άνετου χώρου. 

#Only_for_Lamia 

Καλωσορίζουμε τους Λαμιώτες στο νέο φυσικό μας κατάστημα στο Εμπορικό Κέντρο Politikos με -20% έκπτωση στις 20 & 21 Οκτωβρίου για να γνωρίσουν τον νέο, σύγχρονο και μοντέρνο χώρο μας, να δοκιμάσουν τα κορυφαία sports, athleticleisure, lifestyle και premiumbrands, απολαμβάνοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα των ZAKCRET sports. Τα πρωτοποριακά digital experiences, social interactions και sustainable στοιχεία των ZAKCRET sports θα σε μαγέψουν! Επωφελήσου και διάλεξε τα αγαπημένα σου brands με -20% έκπτωση για να «απογειώσεις» το αθλητικό & lifestyle look σου!

“ALLFORYOU” 

LastbutnotLeast! Mην ξεχάσεις να εγγραφείς στο πρόγραμμα ZAKCRET «ALLFORYOU» στο https://allforyou.zakcret.gr στο οποίο κερδίζεις πόντους με τις αγορές σου σε κάθε κατάστημα ZAKCRET sports, Sneaker Cage, Outlet Center αλλά και στα e-shops zakcret.gr, sneakercage.gr, district75.gr και outletcenter.gr.

Μπορείς να μαζεύεις πόντους και να κερδίζεις δωροεπιταγές, να διπλασιάζεις πόντους από συγκεκριμένα είδη, να ενημερώνεσαι για ευκαιρίες, να μπαίνεις στο μεγάλο sportsclub και να μαθαίνεις πρώτος για νέες κυκλοφορίες αλλά και μοναδικά sportsevents.

Ακόμα να κάνεις εγγραφή; 

Κάθε αγορά στα ZAKCRET sports σε φέρνει πιο κοντά στην ποιότητα! 

Μη χάσεις την ευκαιρία σου! 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση