Ποια διάσημη Αλίκη έρχεται στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 14:30 Ποια διάσημη Αλίκη έρχεται στη Λαμία;

Το νέο pop up store του Olvion είναι γεγονός και το ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων ξεκινά!

Με έμπνευση την ομώνυμη ταινία και άκρως ανεβασμένη διάθεση, η ομάδα του Olvion για άλλη μία φορά μεγαλούργησε και ετοίμασε ένα χώρο που μικροί και μεγάλοι θα λατρέψουν!

Για μόνο ένα μήνα (1 Απριλίου έως 4 Μαΐου) θα βρείτε το πιο παραμυθένιο project της πόλης, στην οδό Ροζάκη Αγγελή 16.

Μόλις περάσετε από την πόρτα του, θα βρεθείτε αμέσως μέσα σε έναν μαγικό κόσμο εμπνευσμένο από τα μυστηριώδη τοπία της Χώρας των Θαυμάτων.

Αυτό το Πάσχα θα είναι πολύ διαφορετικό, αφού τις λαμπάδες μας και τα πασχαλινά μας δώρα θα τα βρούμε μέσα στη Χώρα των Θαυμάτων.

Και φυσικά η μαγεία δεν τελειώνει εδώ... Θα πραγματοποιούνται events από τα οποία δε θα πρέπει να λείπετε!!!

Με την πρωτοποριακή του διακόσμηση, το κατάστημα αναμένεται να είναι μια πολύχρωμη ζωγραφιά με πινελιές μαγείας μέσα στην πόλη μας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία λαμπάδων, κάθε μια μοναδική και χειροποίητη, που θα φέρουν την αίσθηση της παραμυθένιας Χώρας των Θαυμάτων στα σπίτια τους. Από λαμπάδες με θέματα τους αγαπημένους χαρακτήρες της ιστορίας, μέχρι λαμπάδες με λεπτομερείς ζωγραφιές, ο κάθε επισκέπτης θα βρει κάτι που του ταιριάζει.

Εκτός από τις λαμπάδες, το κατάστημα θα προσφέρει επίσης μια πληθώρα από πασχαλινά δώρα για όλες τις ηλικίες.

Είτε είστε φανατικοί της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, είτε απλώς αναζητάτε ένα μοναδικό και παραμυθένιο δώρο για τους αγαπημένους σας, το pop up store του Olvion είναι ο τέλειος προορισμός για εσάς.

Ελάτε να ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο της Αλίκης και να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία αγορών σε έναν τόπο όπου οι φαντασία γίνεται πραγματικότητα.

Olvion in Wnderland
1 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2024
Ροζάκη Αγγελή 16, Λαμία
Τηλ. 6987212092

Instagram: Olvion
Facebook: Όλβιον Γάμος-Βάπτιση

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Diamanti (@olvion)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση