«Ημέρα Αγάπης» και βιβλιοπαρουσίαση με γιορτή σήμερα στη «Ροδοπαρέα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 08:47 «Ημέρα Αγάπης» και βιβλιοπαρουσίαση με γιορτή σήμερα στη «Ροδοπαρέα»

Παρουσίαση Χριστουγεννιάτικου βιβλίου και συγκέντρωση τροφίμων και παιχνιδιων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 7:00΄ το απόγευμα, «ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ» σας περιμένουμε στο σχολείο μας (Στυλίδας 13, Μεγάλη Βρύση Λαμία, τηλ. 22310 69045)  για μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη βραδιά.

Η γνωστή συγγραφέας και φίλη Λιλή Μπαρτσιώκα-Τσώνη θα παρουσιάσει το Χριστουγεννιάτικο βιβλίο της «Οι νύχτες των Παιγνιδιών και ο Καλικάντζαρος των Χριστουγέννων..»

Θα διαβάσει η ίδια η συγγραφέας και ο ακορντεονίστας Παπαδογιάννης Θοδωρής θα συνοδεύσει την αφήγηση της.

Μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους, όχι μονάχα για τα παιδιά κι εκείνους που τους αρέσουν τα Χριστούγεννα αλλά κυρίως για …όσους δεν τους αρέσουν!

Την ημέρα της εκδήλωσης, καθώς και τις επόμενες μέρες, μέχρι και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, θα συγκεντρώνονται, στον χώρο του σχολείου, τρόφιμα και παιχνίδια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σας περιμένουμε!!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση