Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είμαι ΑΕΚ αλλά στην Ευρώπη υποστηρίζω και τον Ολυμπιακό»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 15:19 Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είμαι ΑΕΚ αλλά στην Ευρώπη υποστηρίζω και τον Ολυμπιακό»

Για τις προτιμήσεις του στο ποδόσφαιρο μίλησε για μια ακόμα φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε και πάλι φίλος της ΑΕΚ, αλλά αυτή τη φορά έκανε και μια διευκρίνιση και βάζοντας στο… κόλπο τον Ολυμπιακό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε εάν βλέπει και άλλα σπορ εκτός από τένις και ανέφερε ότι παρακολουθεί και ποδόσφαιρο, δηλώνοντας υποστηρικτής της ΑΕΚ, αλλά και του Ολυμπιακού, όταν οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στην Ευρώπη!

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο tour, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για τηλεόραση. Ως παιδί παρακολουθούσα πολύ ποδόσφαιρο, υποστηρίζω την ΑΕΚ επειδή και ο πατέρας μου την υποστηρίζει.

Επίσης υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον η ΑΕΚ δεν είναι τόσο επιτυχημένη στην Ευρώπη, όσο είναι ο Ολυμπιακός ας πούμε, υποστηρίζω και εκείνη την ομάδα», ανέφερε ο Τσιτσιπάς, λίγες ώρες πριν τον αγώνα του με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, στα ημιτελικά του Astana Open.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση