Ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος μέσα στην Αττάλεια της Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 15:32 Ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος μέσα στην Αττάλεια της Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος καταφέρνει για 3 φορά στην καριέρα του να κατακτήσει την παγκόσμια κορυφή, στο άθλημα της χειροπάλης.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Έλληνας αθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, ενώ τον ακολούθησαν, στη δεύτερη και τρίτη θέση, δυο Τούρκοι αθλητές.

 

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, σαρώνει όποιον αντίπαλο βρίσκεται στο δρόμο του και κατακτά το χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο αήττητος και όλα αυτά στην Αττάλεια της Τουρκίας, που μάλιστα στο τελικό αντιμετώπισε το βαρύ όνομα της οικοδέσποινας χώρας Mustafa Altuntas.

Πηγή: Youtube George Charalampopoulos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση