NBA: Εκτός εαυτού ο Κλέι Τόμπσον, αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 10:18 NBA: Εκτός εαυτού ο Κλέι Τόμπσον, αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του

Ο Ντέβιν Μπούκερ κατάφερε να παίξει με το μυαλό του Κλέι Τόμπσον, με τον “μπόμπερ” των Γουόριορς να βγαίνει εκτός εαυτού και να αποβάλλεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στο NBA.

Ο Ντέβιν Μπούκερ έκανε έξαλλο τον Κλέι Τόμπσον κατά τη διάρκεια του αγώνα των Σανς με τους Γουόριορς, με τον δεύτερο να αποβάλλεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στο NBA και να ξεσπάει.

Ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, γύρισε στον πάγκο τους Σανς και υπενθύμισε στους αντιπάλους ότι έχει καταφέρει να αποκτήσει 4 δαχτυλίδια, τέσσερα πρωταθλήματα δηλαδή με τους Γουόριορς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση