Νέα «βόμβα»: Το Μάροκο απέκλεισε την Πορτογαλία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 19:29 Νέα «βόμβα»: Το Μάροκο απέκλεισε την Πορτογαλία

Επική πρόκριση στα ημιτελικά για το Μαρόκο, σπίτι του ο Ρονάλντο.

Το εκπληκτικό Μαρόκο απέκλεισε την Πορτογαλία επικρατώντας με 1-0 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022. Θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία, διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η απίθανη ομάδα του Βαχίντ Ρετραγκί μετά την Ισπανία, την οποία απέκλεισε από τα προημιτελικά, νίκησε σήμερα και την Πορτογαλία, η οποία ξεκίνησε τον αγώνα ξανά χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Μαροκινοί έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με το απίθανο γκολ του Εν Νεσίρι στο 42ο λεπτό και κατάφεραν να κρατήσουν τη μεγάλη νίκη και την ιστορική πρόκριση, μολονότι αγωνίστηκαν χωρίς τους βασικούς στην άμυνα τους και στα τελευταία λεπτά της παράτασης με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σεντίρα.

Δείτε στο βίντεο τα HIGH LIGHTS του αγώνα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση