Χρήστος Σωτηρακόπουλος για Γιάννη Διακογιάννη: «Το αποτύπωμά του στην ελληνική κοινωνία είναι τεράστιο»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 11:50 Χρήστος Σωτηρακόπουλος για Γιάννη Διακογιάννη: «Το αποτύπωμά του στην ελληνική κοινωνία είναι τεράστιο»

Ο Γιάννης Διακογιάννης πέθανε σε ηλικία 91 ετών και η αθλητική δημοσιογραφία έχασε τον “Πατριάρχη” της, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να κάνει λόγο για τον κορυφαίο όλων των εποχών.

Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για χρόνια, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε τόσο στον ΣΠΟΡ FM, όσο και στην ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, ο Σωτηρακόπουλος ανέφερε για τον Διακογιάννη τα εξής: «Είναι απώλεια όχι μόνο αθλητική και δημοσιογραφική, αλλά κοινωνική και πολιτιστική. Το αποτύπωμά του στην ελληνική κοινωνία είναι τεράστιο. Ο Γιάννης άλλαξε όλο αυτό που βιώνουμε και λέμε αθλητική δημοσιογραφία. Άλλαξε το υπόβαθρο και τη θέση του συντάκτη που κάνει αθλητικά. Κολυμπούσε ο Σπιτς και ένιωθες ότι κολυμπούσες μαζί του. Αυτό δεν το κατάφερε ποτέ κανένας από μας. Είχε φοβερές γνώσεις και όχι μόνο αθλητικές. Πολύς κόσμος ασχολήθηκε με τον αθλητισμό λόγω του Διακογιάννη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ό,τι μας έδωσε».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση