Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Αναμένεται η απόφασή του για Ολυμπιακό ή Φενέρμπαχτσε» γράφουν στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 19:44 Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Αναμένεται η απόφασή του για Ολυμπιακό ή Φενέρμπαχτσε» γράφουν στην Τουρκία

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς και αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε να δίνουν “μάχη” για την απόκτησή του.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ντόρσεϊ απέρριψε πρόταση της Μονακό και στην Τουρκία επισημαίνουν ότι θα αποφασίσει ανάμεσα σε Ολυμπιακό ή Φενέρμπαχτσε για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, γνωστός Τούρκος ρεπόρτερ έγραψε στο twitter το εξής: «Η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο τελευταίες ομάδες που έχουν απομείνει στο τραπέζι για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.  Αναμένεται η απόφαση του Ντόρσεϊ για να υπογράψει σε μία από τις δύο».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση