Ανατροπή από την... Αργεντινή για Παναθηναϊκό! Μαντσίνι και Παλάσιος έκαναν το «διπλό» επί του Άρη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 22:59 Ανατροπή από την... Αργεντινή για Παναθηναϊκό! Μαντσίνι και Παλάσιος έκαναν το «διπλό» επί του Άρη

Ο Άρης προηγήθηκε με τον Οντουμπάτζο μέσα στο “Βικελίδης” αλλά οι δυο Αργεντινοί του Παναθηναϊκού (Μαντσίνι και Παλάσιος) έφεραν την ανατροπή και έδωσαν στο “τριφύλλι” τη σημαντική νίκη (2-1) μέσα στη Θεσσαλονίκη, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Με τη νίκη του στην έδρα του Άρη -και με ματς περισσότερα από την ΑΕΚ (υπάρχει το ματς με Ατρόμητο αλλά και το αυριανό με Λεβαδειακό)- ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, φτάνοντας τους 51 βαθμούς. Απ’ την άλλη, οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στους 31 βαθμούς και στην 6η θέση.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο πρώτο του δεκάλεπτο. Παρόλα αυτά, ο Άρης ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ (10′). Μετά από ωραίο κυκλοφορία της μπάλας, ο Οντουμπάτζο σούταρε από τον άξονα και λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Σάρλια, βρήκε πρώτα στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγάλει άμεσα αντίδραση και στο 13′ είδε τον Μαντσίνι να μην μπορεί να νικήσει τον Κουέστα με διαγώνιο σουτ. Ο Άρης έδειξε να “πατάει” πιο σταθερά και στο 17′ είδε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο Οντουμπάτζο -που έβγαλε την μπαλιά- ήταν εκ των κορυφαίων των γηπεδούχων.

Το ματς πήρε καλύτερο ρυθμό στην συνέχεια, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να ισοφαρίσει και να φτάνει πολύ κοντά σε αυτό στο 31′, με την Κουρμπέλη να στέλνει για λίγο άουτ την μπάλα με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Τελικά, το 1-1 ήρθε δυο λεπτά μετά, με τον Ιωαννίδη να δημιουργεί και τον Μαντσίνι να σκοράρει και να μην πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην πρώτη του ομάδα, διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου μέρους.

Άρης και Παναθηναϊκός κράτησαν καλό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Θεσσαλοινικείς όμως να έχουν ελαφρά υπεροχή, κυρίως μετά τις αλλαγές που έκαναν οι δυο ομάδες (σε μια από αυτές, πέρασε στο ματς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για τους γηπεδούχους). Πάντως, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν κλείστηκε στην άμυνά της, ψάχνοντας τις κάθετες στις αντεπιθέσεις που έκανε.

Ο Άρης πίεσε, ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση και τελικά έφτασε στο “διπλό” λίγο πριν το φινάλε του ματς. Στο 86′ και μετά από κόρνερ του Βέρμπιτς, ο Σάρλια πήρε την κεφαλιά και ο Παλάσιος από κοντά σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μαζικού, πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Κουέστα για το τελικό 1-2.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση