Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Πανό για την Τουρκία και τη Συρία στο γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 21:50 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Πανό για την Τουρκία και τη Συρία στο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική της Super League 1 και στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” υπήρξε πανό για την Τουρκία και τη Συρία.

Οι δύο χώρες έχουν πληγεί από το φονικό σεισμό και οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλησαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους, με ένα πανό στην κερκίδα, που έγραφε “αλληλεγγύη στον κόσμο της Τουρκίας και της Συρίας”, στα αγγλικά.

Νωρίτερα δε, οι οπαδοί, αλλά και οι παίκτες τίμησαν και τα θύματα της ομάδας τους, αφού συμπληρώθηκαν 42 χρόνια από την τραγωδία της θύρας 7.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση