Qatar Open, Σάκκαρη - Αλεξαντρόβα 2-0: Με άνεση στην οχτάδα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 18:09 Qatar Open, Σάκκαρη - Αλεξαντρόβα 2-0: Με άνεση στην οχτάδα!

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε με 6-3, 6-2 την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα και θα παίξει στον προημιτελικό με Γκαρσία ή Μούτσοβα

Στους «8» του Qatar Open προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε με 6-3,6-2 την Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξαντρόβα και θα παίξει για μια θέση στα ημιτελικά με την Μούτσοβα ή την Γκαρσία που παίζουν σήμερα στη Ντόχα.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν σπατάλησε πολύ χρόνο για το παιχνίδι και κράτησε δυνάμεις για την δύσκολη συνέχεια αφού και η Μούτσοβα και η Γκαρσία ή και η Πεγκούλα (στους 4) είναι σημαντικά εμπόδια.

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη έφτασε σε μπρέικ (2-0) αλλά η Αλεξαντρόβα θα το πάρει πίσω για το 2-1 και με το σερβίς της θα ισοφαρίσει σε 2-2. Με 2ο μπρέικ η Σάκκαρη πήγε στο 5-3 και θα κλείσει το σετ στο 6-3.

Η Ελληνίδα ξεκίνησε με μπρέικ στο 2ο σετ και έσβησε μπρέικ πόιντ για το 2-0. Με νέο μπρέικ έφτασε στο 3-0 και με το σερβίς της στο 4-0. Μείωσε σε 4-1 η Ρωσίδα αλλά έχασε το σετ με 6-2.

H Σάκκαρη είχε 4/7 μπρέικ πόιντ και η αντίπαλος της 1/3 και 8 διπλά σφάλματα. Η Ελληνίδα είχε 71% κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση