ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η ερυθρόλευκη παρακάμερα του ντέρμπι με έξαλλους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια και... χαμό στου Ρέντη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 23:17 ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η ερυθρόλευκη παρακάμερα του ντέρμπι με έξαλλους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια και... χαμό στου Ρέντη

Δείτε την παρακάμερα του Olympiacos TV από τη νίκη των Πειραιωτών στην έδρα της ΑΕΚ (3-1) για την 26η αγωνιστική της Superleague​

Μέσα από ένα video διάρκειας 15 λεπτών, ο Ολυμπιακός δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας (13/3) την παρακάμερα του ντέρμπι στην έδρα της ΑΕΚ.

Το “ντοπάρισμα” των ερυθρόλευκων οπαδών πριν τον μεγάλο αγώνα, τα λόγια του Βαλμπουενά πριν η ομάδα βγει να αγωνιστεί, οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του γηπέδου της ΑΕΚ -με πρωταγωνιστή τον Γάλλο- αλλά η αποθέωση των Πειραιωτών, κατά την επιστροφή τους στη “βάση” τους.

“Μπορείτε να το κάνετε, με εμπιστοσύνη. Ακολουθήστε το πλάνο, βοηθήστε τους συμπαίκτες σας” ανέφερε πριν το ματς ο Μίτσελ. “Θέλω να δω απόψε όλοι να είμαστε ένα, παίκτες και πάγκος” ανέφερε από μεριάς του ο Βαλμπουενά, πριν το “διπλό” του Ολυμπιακού.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση