Παναθηναϊκός: Υποχώρησε η ΕΟΕ για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 11:54 Παναθηναϊκός: Υποχώρησε η ΕΟΕ για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ (φωτο intime)

Η ΕΟΕ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει, κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα (3/5, 14:00) το Διοικητικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό.

Ανοίγει διάπλατα ο… δρόμος για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, μετά την απόφαση της ΕΟΕ να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (02.05) υπήρξε σφοδρή αντίδραση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την αναβολή του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, έπειτα τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΕΟΕ για να μην παραχωρηθεί το μπασκετικό γήπεδο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στους πράσινους.

Η ΕΟΕ ωστόσο δεν εμφανίστηκε σήμερα να υποστηρίξει νομικά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, ανάβοντας έτσι… πράσινο φως, στην παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης.

Η διοίκηση του σταδίου θα συνεδριάσει σήμερα στις 14:00 και αναμένεται να οριστικοποιηθεί η “παράδοση” του ΟΑΚΑ στα χέρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα επόμενα 49 χρόνια.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση