Ο Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της σεζόν στη Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 12:00 Ο Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της σεζόν στη Euroleague

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα πάρει στα χέρια του το βραβείο “Alphonso Ford Trophy” για το 2022-23, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της φετινής Euroleague.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Euroleague, μετρώντας κατά μέσο όρο 17.24 πόντους σε 38 παιχνίδια (33 στην κανονική διάρκεια και 5 στα playoffs).

Ο Βούλγαρος διεθνής βγήκε νικητής στην… κόντρα με τον Γουέιντ Μπάλντουιν. Ο άλλοτε παίκτης των “ερυθρολεύκων” και νυν γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ μέτρησε 17.17 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ τρίτος σκόρερ της Euroleague ήταν ο Γουίλ Κλάιμπερν της Εφές με 16.7 πόντους.

Πηγή: newsit.,gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση