Οπαδός της ΑΕΚ γιόρτασε το πρωτάθλημα με φοβερό κούρεμα, σχεδιάζοντας το σήμα της «Ένωσης»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 12:52 Οπαδός της ΑΕΚ γιόρτασε το πρωτάθλημα με φοβερό κούρεμα, σχεδιάζοντας το σήμα της «Ένωσης»

Οι οπαδοί της ΑΕΚ δείχνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους στην ομάδα και την χαρά τους για την φετινή σεζόν.

Η ΑΕΚ είχε μια ονειρική χρονιά, αφού μόλις επέστρεψε στο «σπίτι» της, την «Opap Arena», στη Νέα Φιλαδέλφεια, στέφθηκε και πρωταθλήτρια, με το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα να παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Έτσι, οι οπαδοί της Ένωσης έχουν «τρελαθεί» με την επιστροφή στης Φιλαδέλφειας τα μέρη, αλλά και με το πρωτάθλημα και το δείχνουν με κάθε πιθανό και... απίθανο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ένας από αυτούς επέλεξε να κάνει ένα εντυπωσιακό κούρεμα με το σήμα της ΑΕΚ στα χρώματά της, γιορτάζοντας με τον δικό του τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση