Ολυμπιακού: Οπαδοί στο αεροδρόμιο με χειροκρότημα και «δεν πειράζει» – Η απάντηση του Μπαρτζώκα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 13:28 Ολυμπιακού: Οπαδοί στο αεροδρόμιο με χειροκρότημα και «δεν πειράζει» – Η απάντηση του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός λέει “αντίο” στο Final Four του Κάουνας, έχοντας ηττηθεί από την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague και με τον κόσμο του, όμως, να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε από το Κάουνας το πρωί της Δευτέρας (22.05) και περίπου 50 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και χειροκρότησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, σε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού τους, αλλά και για να πουν ένα “ευχαριστώ”, για όσα τους… έδωσαν τη φετινή σεζόν στη Euroleague.

«Ευχαριστούμε για τη χρονιά, δεν πειράζει…» και «ψηλά το κεφάλι» ακούστηκε από την μεριά των οπαδών. Κάτι που οδήγησε τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» ν’ απαντήσει εκ μέρους της ομάδας, λέγοντας: «Ευχαριστούμε για όλα…»

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση