Τέλος ο Ζόρντι Άλμπα από την Μπαρτσελόνα μετά από 11 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 16:35 Τέλος ο Ζόρντι Άλμπα από την Μπαρτσελόνα μετά από 11 χρόνια

Ζόρντι Άλμπα και Μπαρτσελόνα θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από το προσεχές καλοκαίρι, ολοκληρώνοντας έτσι μια 11ετή συνεργασία.

Μετά από 11 χρόνια, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Ζόρντι Άλμπα θα αποχωρήσει από την ομάδα με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, αλλά επέλεξε να αποχωρήσει, απόφαση που θα δημοσιοποιήσει αργότερα σήμερα (24/5).

Ο Ζόρντι Άλμπα έχασε φέτος τη θέση του, αφού ο Τσάβι επέλεξε τον Αλεχάντρο Μπαλντέ για αριστερό μπακ στα περισσότερα παιχνίδια. Φεύγει από την Μπαρτσελόνα αφού έπαιξε 458 παιχνίδια, σημείωσε 27 γκολ και έδωσε 99 ασίστ.

Ο 34χρονος Άλμπα ματαγράφηκε στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2012, από τη Βαλένθια, και από τότε αποτέλεσε σημείο αναφοράς της άμυνας των Καταλανών. Έχει κερδίσει έξι πρωταθλήματα, ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, πέντε Κύπελλα, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας (18 τίτλους συνολικά). Τελευταίο του παιχνίδι στο “Camp Nou” θα είναι αυτό με τη Μαγιόρκα, την Κυριακή (28/5).

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση