ΕΣΑΚΕ: «Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου της Πύλου στον 4ο τελικό»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 13:46 ΕΣΑΚΕ: «Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου της Πύλου στον 4ο τελικό»

Κανονικά θα διεξαχθεί ο 4ος τελικός των πλέι οφ της Basket League, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, απόψε (15/6, 21:15), στο ΟΑΚΑ.

Μετά την ανακοίνωση της ΓΓ Αθλητισμού στην οποία αοφασαφηνίζεται ότι οι αγωνιστικές εκδηλώσεις, δεν εμπίπτουν στο τριήμερο εθνικό πένθος, που κηρύχθηκε από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου της Πύλου στον 4ο τελικό, ενώ οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στην συνάντηση με πένθος στις εμφανίσεις τους.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας του ναυαγίου της Πύλου θα τηρηθεί πριν την έναρξη του αποψινού (15/6, 21:15) 4ου Τελικού των Playoffs της Basket League Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με απόφαση του ΕΣΑΚΕ και συμφώνως με την διευκρινιστική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στην συνάντηση με πένθος στις εμφανίσεις τους, ενώ δεν θα ακούγεται μουσική κατά τη διάρκεια των διακοπών και των τάιμ άουτ.

πηγή: apexsports.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση