Ο Σέρχιο Ρίκο της Παρί Σεν Ζερμέν ξύπνησε από το κώμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 18:08 Ο Σέρχιο Ρίκο της Παρί Σεν Ζερμέν ξύπνησε από το κώμα

Σημαντική εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος και παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, μετά από σοβαρό ατύχημα που υπέστη κατά τη διάρκεια ιππασίας.

Ο Ρίκο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Virgen del Rocio της Σεβίλλης από την Κυριακή 28 Μαΐου, με εγκεφαλική αιμορραγία μετά από χτύπημα στο κεφάλι, αλλά τα νέα για την υγεία του είναι ευχάριστα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ρεπορτάζ, ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν ξύπνησε από το κώμα και μάλιστα φέρεται να μίλησε με συγγενείς του, ενώ η σύζυγός του, Άλμπα Σίλβα, δήλωσε σχετικά τα εξής: «Είμαστε ακόμα εδώ, κάνουμε μικρά βήματα μπροστά και πλέον βλέπουμε φως. Σιγά-σιγά. Ήξερα από την αρχή ότι θα βελτιωνόταν η κατάστασή του. Χρειάζεται υπομονή».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση