Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε το τελευταίο του συμβόλαιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 18:33 Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε το τελευταίο του συμβόλαιο

ΠΑΟΚ… μέχρι τέλους. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το “δικέφαλο του Βορρά”, κάτι που σημαίνει πως θα ολοκληρώσει στους Θεσσαλονικείς την καριέρα του.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, την “τελευταία χρονιά” όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ συνολικά 303 φορές με απολογισμό 49 γκολ και 43 ασίστ. Με το “δικέφαλο του Βορρά” ο ο Πορτογάλος πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και τριών Κυπέλλων (ένα νταμπλ).

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο του συμβολαίου του εμβληματικού μας αρχηγού Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος, που έγινε για χάρη του ΠΑΟΚ Έλληνας, ο μεσοεπιθετικός που για τις ανάγκες της ομάδας αγωνίστηκε μέχρι και ως στόπερ, θα τελειώσει την καριέρα του στην Τούμπα, όπως αρμόζει στην ιστορία μας, χαρίζοντας την ποιότητα, την προσωπικότητα και την εμπειρία του για μια τελευταία χρονιά.

Ευχόμαστε να είσαι υγιής και να το απολαύσεις Αρχηγέ!»

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση