Επιστολή στον Άρειο Πάγο: Πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της Super League 1 στοιχημάτιζαν σε αγώνες των ομάδων τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 10:36 Επιστολή στον Άρειο Πάγο: Πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της Super League 1 στοιχημάτιζαν σε αγώνες των ομάδων τους

Επιστολή “βόμβα” φέρεται να έφθασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, από παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος και καταγγέλλει παράνομους στοιχηματισμούς από προέδρους ομάδων της Super League 1.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, η επιστολή είναι επώνυμη και αναφέρει συγκεκριμένα, ότι δύο πρόεδροι ΠΑΕ της Super League 1 είχαν στοιχηματίσει από κοινού στον αγώνα μεταξύ των ομάδων τους και συγκεκριμένα στο αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Επιπλέον, ένας τρίτος πρόεδρος και ιδιοκτήτης ΠΑΕ πόνταρε δύο φορές στην ήττα της ομάδας του και το αποτέλεσμα ήταν θετικό για τον στοιχηματισμό του, ενώ άλλοι δύο πρόεδροι ΠΑΕ έπαιξαν το τελικό αποτέλεσμα στα παιχνίδια των ομάδων τους, που διαμορφώθηκαν στα τελευταία λεπτά.

 Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση